Na weekend zapowiada się piękna pogoda, więc może jakiś rajdzik?
Proponuję zrobić jakąś trasę ze szlaków EWI. Kto chętny? Sobota? Niedziela?
Proponuję zrobić trasę szlakiem EWI (nie pamiętam numeru): Wieluń-Gaszyn-Kadłub-Kocilew-Ożarów-Wróblew-Skomlin-Mokrsko-Komorniki-Ożarów-Krzyworzeka-Turów-Wieluń.
Trasa przyjemna, dużo terenów, piękne widoki, bocianie gniazda, skansen, itp. Jechałem w tamtym roku - coś wspaniałego
To moze i ja sie zapisze! Mam weekend wolny chyba ze mi dodatkowa sluzbe wpier...dzielą W piatek dam ostateczna odpowiedz!! Chętnie bym się przejechal!! Piszcie ile osob jedzie.
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2007-04-11, 15:58
To jest świetna trasa, ktorą kiedyś już jechałem. Możliwe, że pojade na EWI 1
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
No to wstępnie ustalamy:
Dzień: niedziela 15 kwietnia, godzina 9-10
Trasę podam później.
Dodam, że wyprawa lajtowa, więc nie mają się co stresować bikerzy, którzy mało jeżdżą albo wcale
RAJD ROWEROWY 15.04.2007: A więc tak: startujemy z Wielunia, zbiórka pod Domkiem Harcerza o godzinie 10:00
Jedziemy przez Gaszyn, Kadłub, Popowice, Kocilew, Ożarów i tam wbijamy się na trasę EWI4 i dalej: Banasie-Słoniny, Motyl, Wróblew, Grześlaki, Toplin, Skomlin, Wichernik, Mokrsko, Komorniki, Psiuchy, Ożarów, tu zjeżdżamy z EWI4, wbijamy się na EWI1 i jedziemy na Krzyworzekę, Krajków, Chotów, Turów, Wieluń.
Trasa o długości 40 paru km, łatwa i spokojna.
Wysłany: 2007-04-14, 17:49
a dlaczego tak wczesnie jedziecie??
W niedziele przed obiadem??
Szkoda
_________________ Potrzebujesz DSL-a, Neostradę? Call me 502-408-902
Pomógł: 15 razy Wiek: 71 Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 626 Otrzymał 10 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-04-14, 17:56
Ferbik nie leży mi ta trasa, ogólnie dobrze ale może po drodze zmienimy przebieg drogi. Pojedziemy tam gdzie EWI nawet nie przypuszcza, że można pojechać. Będzie ciekawie.
_________________ Człowiek potrzebuje do szczęścia trzech rzeczy: dobrych przyjaciół do towarzystwa, dobrego wina do picia i dobrych książek do czytania.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum