Zapachy spod pachy
Ale tak na serio to dobra woda toaletowa kosztuje z 50zł za 100ml chyba...
Dezadorant wiadomo, płyn po goleniu(jak sie ktoś goli, bo ja mam spokój)...
Pomógł: 10 razy Wiek: 43 Dołączył: 21 Lip 2005 Posty: 1397 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-04-14, 18:24
mario's napisał/a:
Ja już wyrobiłem sobie upodobanie do kilku zapachów a są nimi :
GIVENCHY PI
GIVENCHY XERYUS ROUGE
VERSACE BLUE JEANS
DKNY BE DELICIOUS
DUNHILL DESIRE
A próbowałeś DKNY klasyczny czy RED? Chcę właśnie kupić i zastanawiam się który fajniejszy RED wydaje mi się ciut za słodki ...
[ Dodano: 2007-04-14, 19:27 ]
Mateusz napisał/a:
Zapachy spod pachy
Ale tak na serio to dobra woda toaletowa kosztuje z 50zł za 100ml chyba...
Dezadorant wiadomo, płyn po goleniu(jak sie ktoś goli, bo ja mam spokój)...
Pewnie Cię zmartwię ale ceny dobrej wody 100ml zaczynają się od 200 PLN
Hmm, to co jest lepsze?? Ładować więcej na siebie tanich perfum(100ml/50zł) czy w mniejszych ilościach ale te neico droższe??
Może ja spróbuję odpowiedzieć... Zacznę od tego, że droższe perfumy renowmowanych firm są lepsze jakościowo, zapach jestr berdziej trwały i bardziej intensywny niż w przypadku perfum z niższej półki. Zatem uzasadnione jest używanie tych perfum w małych ilościach, co za tym idzie flakon o pojemności 100ml wystarcza na znacznie dłużej niż flakon tańszych perfum o tej samej pojemności. W ogólnym rozrachunku uważam, że bardziej opłaca się kupić droższe i przede wszystkim oryginalne perfumy renomowanej marki. Stawiam na jakość, a nie na ilość.
Pomógł: 10 razy Wiek: 43 Dołączył: 21 Lip 2005 Posty: 1397 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-04-16, 06:59
red napisał/a:
Tomek napisał/a:
Ja chyba zdecyduję się na nowość - Lancome Hypnose - nowy zapach, zajefajny
Nowość jak nowość - perfumy sa na rynku od ponad roku.
Ale jedno mi nie pasuje - to sa perfumy DAMSKIE...
To miłe, ale ja piszę o Lancome Hypnose dla mężczyzn, reklamowany przez Clivea Owena (nie jest kobietą), które to są nowością nie tylko na polskim ale i na europejskim rynku.
To miłe, ale ja piszę o Lancome Hypnose dla mężczyzn, reklamowany przez Clivea Owena (nie jest kobietą), które to są nowością nie tylko na polskim ale i na europejskim rynku.
A to przepraszam. Zwracam honor. Po prostu kupowałem je na prezent w ubiegłym roku i cos mi nie grało.
A już mialem obawy że gustujesz w damskich zapachach
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum