W ubiegłą sobotę w Broszkach była znana grupa disco polo "Boys" - podobno była kiepska frekwencja.
Swoją drogą - nie pomyślałbym, że ludzie nie dopiszą...
Jaro, ta impreza była b ardzo skromnie nagłośniona. Nie słyszałam żadnej reklamy chociażby w naszym radiu, chyba że mi coś padło na słuch, co w sumie jest bardzo prawdopodobne
Szczerze, gdybym miała transport to chętnie bym pojechała, no ale cóż.
Chciałem zasięgnąć więcej informacji na temat tego występu na oficjalnej stronie Broszek - http://www.broszki.pl , ale niestety strona jest nieaktywna.
Pomógł: 12 razy Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 883 Piwa: 12/4 Skąd: Planeta Ziemia
Wysłany: 2007-05-01, 13:02
"Jest w orkiestrach dętych jakaś siła"....
Zobaczcie jak bawią się Niemcy. Ich sławne Heimatmelodi są skoczne, proste i jakże przyjemne do słuchania. A przecież trąby i akordeony to już przeżytek - jak sądzi większość.
Ale nikt nie mówi, że ta ludowa muzyka jest mniej wartościowa.
Będąc na Zachodzie, kilkakrotnie brałem udział w festynach, gdzie mogłen na żywo słuchać takiej muzyki. Dla mnie było to niezapomniane przeżycie, czego tu w Polsce nigdy nie doświadczyłem.
Wysłany: 2007-09-06, 12:18 Disco polo wraca do łask telewizji
Prezentujący muzykę disco polo program Discostacja, który pokazuje telewizja ITV, ma kilka razy większą oglądalność niż wynosi średnia dobowa widownia tej stacji. Dlatego od września jest go na antenie więcej. Zwiększony został czas także innych audycji.
Słucham czasami tej muzyki na gadu radio
[ Dodano: 2007-09-06, 13:19 ]
Teledyski mają okropne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum