Ty tez masz podpisana umowe z TPSA o gwarancji przepustowosci lacz? Ponoc.
Nie ma niestety tego w umowie. Patrz pierwszy mój post w tym temacie
Wysłany: 2007-03-21, 16:09
Jakby nie bylo, na Netii tez maja lagi. W kazdym razie, watpie, zeby TPSA bardziej dbala o zapewnienie dobrego neta Netii, niz wlasnym uzytkownikom - w takiej sytuacji ludzie masowo beda przechodzic na Netie.
Zreszta, po co bedziemy sie spierac. TPSA wystarczajaco podnosi mi cisnienie...
[ Dodano: 2007-03-21, 16:10 ]
Zapomnialem dodac. Zapewniaja Ci przepustowosc, tylko nie transfer. Przeciez nie tracisz pakietow...
marckan, masz jakieś szersze info na ten temat? Bo już mnie strasznie TPSA irytuje...
Wiesz co szerszych może nie, ale zetknałem się z kilkoma przejściami z Neo na Netię...
Jedne linie, infolinia po tych samych pieniądzach Polecam spróbować się dodzwonić
Osobiście poczekałbym do połowy kwietnia...
Podobno wtedy ma już być koniec problemów, do tego czasu reklamować....tyle Wam pozostało
Ferbik, a może TVK?
---------------------------------------------------------
Pisał zadowolony użytkownik sieci TVK-WSM..
Wysłany: 2007-05-01, 20:17
Ponoć tylko parę dni jeszcze i będzie wszystko dobrze. Ja mam net24 i na początku było super 1mega. Dwa tygodnie nie miałam nic czyli zero netu. Na błękitnej lini powiedzieli ze to netia i tam muszę zgłaszać bo podobno mam synchronizację wiec to nie tepsy sprawa,a tam czyli w net24 gdzie zamówiłam usługę sprawdzają po czyjej stronie jest wina, ale co mnie to powinno obchodzić, szok.
Pozdrawiam wszystkich.
Mam Neostrade 6 mega ,było troche problemów ... przez jakięs 2 miechy , ale ogólnie jest OK i , jak narazie, na dzień dzisiejszy nie ma na co zmienić, chyba że na DSL-a też z TP
_________________ "Miałem zamiar zmienić koszulkę, ale zamiast tego zmieniłem zamiar" (Kubuś Puchatek)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum