Szczerze mówiąc to watpie czy to nasze "popieram" cokolwiek zmieni w sprawie...
To nasze "popieram" ma byc wyrazem sprzeciwu wobec polityki Łodzi w stosunku do Wielunia i tej części województwa. To jest tylko początek walki o S-8, która nam się należy. Mam nadzieje, że już za kilka dni zorganizujemy akcję zbiórki podpisów. Oczywiście będzie wtedy potrzebnych wielu ludzi do pomocy. Mam nadzieje, że w tą akcję włączą się również władze Wielunia i powiatu wieluńskiego. Wkrótce nawiążemy współpracę w tej kwestii z Bełchatowem. Im więcej nas będzie, tym więcej możemy zdziałać!
Pomógł: 1 raz Dołączył: 17 Lis 2006 Posty: 407 Skąd: z każdego miejsca
Wysłany: 2007-05-07, 18:27
ja tez popieram oczywiście jako rodowity WIELUNIAK.
ale zamiast takiej akcji lepiej na jakimś spocie forumowiczów, lub w jakimś lokalu np. Testa Rossie, bo admini i większość moderatorów ma z tym lokalem coś wspólnego wyłożyć listę i zbierać autentyczne podpisy. ktoś sobie przyjdzie na piwko lub coś zjeść i przy okazji maźneie podpisik, a przy okazji zachęci do tego znajomych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum