Pomógł: 13 razy Dołączył: 11 Lis 2006 Posty: 3119 Otrzymał 6 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-05-07, 20:06
alef napisał/a:
Wyczyścić skrzynki, mapy nie wchodzą z powodu braku miejsca w skrzynkach
moja @aol.com skrzynka ma 2 GB i jest puściutka. to raczej problem jednorazowej wielkości przesyłki jaka server smtp może przyjąć :]. jakiej wielkośći są te pliki Alef bo jak na razie u mnie na skrzynce pusto a popatrzył bym sobie.
[ Dodano: 2007-05-07, 21:10 ]
najlepsze konto ma interia pod względem wielkości..... email bez ograniczeń jednorazowa przesyłka podobno 50 MB. ale duzo spamu postawiony na postfix
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2007-05-08, 13:30
Dziekuje doszlo 6 plików
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
świetne mapy, nadają się nie tylko jako pomoc dla rowerzystów,
1:50000 robi swoje: dużo szczegółów, dobra czytelność
(tylko na moją chałupę się uwzięli i nie pokazali )
...no, i wcale nie przerażają swoją objętością;
z niecierpliwością czekam na dokładkę
pozdro - Alef
Idzie znakomicie: ponad 25 MB dało się spakować w "paczkę" 7 MB...
Dla ciebie, Alef, nie ma nic niemożliwego
W kolorka wygląda to bardzo swojsko. Zwróćcie prze okazji uwagę, że tylko niektóre, największe drogi gruntowe zostały naniesione na mapę... pozostałe trzeba będzie odkryć samemu
[ Dodano: 2007-05-09, 10:41 ]
Errata:
w kolorka > w kolorkach
prze okazji > przy okazji
Pomógł: 14 razy Wiek: 44 Dołączył: 27 Sie 2006 Posty: 1173 Piwa: 14/19 Skąd: znienacka
Wysłany: 2007-05-09, 12:42
Smyk napisał/a:
Idzie znakomicie: ponad 25 MB dało się spakować w "paczkę" 7 MB...
Jesli mozna to ja tez poprosze o przesylke
magnepan@o2.pl
A tak nawiasem mowiac to juz nie moge sie doczekac weekendu. Zmienilem kilka elementow w rowerze (pelen wypas) i bardzo chcialbym troche pochulac. Oby do soboty.
A tak nawiasem mowiac to juz nie moge sie doczekac weekendu. Zmienilem kilka elementow w rowerze (pelen wypas) i bardzo chcialbym troche pochulac. Oby do soboty.
Rozumiem, że dołączasz do naszej ekipy forumowej i ruszasz z nami ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum