Pomógł: 19 razy Wiek: 51 Dołączył: 24 Mar 2006 Posty: 1096 Piwa: 23/18 Skąd: Wieluń, now Łodź :(
Wysłany: 2007-05-10, 08:11 męskie hobby
no, Panowie dalej mi tu jak na spowiedzi....
wiadomo, każdy z nas ma jakieś zajęcie, do którego "nasza piekna połowa" nie ma dostepu, tak więc chwalcie się sposobami, jakie macie na chwilę spokoju
jeden lubi łowić rybkę, drugi woli rybke na talerzu ...
ja mam kilka sposobów spędzania czasu...
jeden z niech to modelarstwo- zajęcie miłe, aczkolwiek stacjonarne i jest się czasem " na celowniku", inny sposób to bieganie w mundurze WP z okresu Kampanii Wrześniowej....
ostatnio koledzy namawiają mnie też na pukaninę z wiatrówki - zabawa fajna, ale jak jest kilka osób..
fotografia - ostatnio zaniedbana,
rower - ostatnio dość intensywnie,
wędkarstwo - przez 10 lat nie łowiłem ale kupiłem wędkę parę tygodni temu i czeka cierpliwie na umoczenie
Wysłany: 2007-05-10, 11:58
Typowo meskie hobby to kobiety reszty zajec nie rezerwowalbym tylko i wylacznie dla mezczcyzn chyba, ze wedkarstwo - kobiety nie widza tego piekna ;>
Celowo pomijając u siebie komputer i spanie po chwili namysłu widzę tylko 3 czynności, których jako hobby uznać raczej nie mogę - głównie ze względu na brak czasu na nie
- grzybobranie
- łażenie po średnio stromych skałkach
- rowerek
Moje hobby to hodowla kanarków. Kiedyś na skalę handlową, dziś już tylko kilka ptaków, dla zabawy. No i jeszcze szkolenie psa. Dawno,dawno temu, marzyłem o Szariku z Czterech pancernych, teraz po czterech latach treningu, wreszcie co mam.
[ Dodano: 2007-05-10, 20:45 ]
oczywiście co = go
_________________ Nie trzeba być bogaczem, aby ofiarować coś cennego drugiemu człowiekowi: można podarować mu odrobinę czasu i uwagi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum