Wysłany: 2007-05-10, 08:27
Widzę że zdjecia wzbudziły spore zainteresowanie, dlatego dodałej jeszcze kilka.
Oryginały posiadają oczywiście większy rozmiar, ale ze wzgledu na ograniczoną ilość miejsca na serwerze na stronie zamieszczone są w rozmiarze 1024x765. Jeżeli ktoś jest zainteresowany wiekszym rozmiarem to proszę o informację na adres scadm@wp.pl
Zdjęć osiedla za szpitalem niestety nie posiadam - może następnym razem uda sie zrobić
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2007-05-10, 10:02
scadm, najwyższe słowa uznania. Zrobiłeś nam tu, na tym forum niesamowity prezent, w postaci owych ujęć różnych punktów Wielunia i nie tylko. Pozostaje nam tylko prosić o więcej.
Moja taka prywatna prośba , następnym razem poświęć więcej czasu miejscowości Ruda.
Jeszcze raz DZIĘKUJĘ.
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Tak, to ja i Zbyszek Czerwik. W sobotę 28 kwietnia odbyliśmy lot z Łodzi nad Wieluń. Lot motolotnią Zbyszka trwał ponad 3 godziny a jego efekty mogłem Wam pokazać. Szkoda tylko, że nie mogliśmy zrobiś międzylądowania gdzieś w pobliżu Wielunia - po wylądowaniu w Łodzi nie mogłem wysiąść, tak byłem zdrętwiały
Szkoda tylko, że nie mogliśmy zrobiś międzylądowania gdzieś w pobliżu Wielunia
scadm, podpowiem: w Olewinie gość ma małą awionetkę i kawałek łąki służącej jako pas startowy. Jeśli oczywiście problem międzylądowania dotyczy braku miejsca
Dzięki za zdjęcia, sprawiłeś mi nimi ogromną frajdę
Maru Ty to sie lepiej pakuj i przyjeżdżaj do Wielunia...przy okazji rodzinke odwiedzisz no i Wieluń sobie obejrzysz, bo przez te pare lat naprawde sie zmienił.
_________________ Nic nie jest tak silne jak delikatność; nic tak delikatne jak prawdziwa siła...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum