Wysłany: 2007-05-13, 23:20 Zaginęła torba do pizzy w okolicach ulicy Południowej
W niedziele póznym wieczorem w okolicach ulicy Południowej (osiedle domków za policją) zaginęła czerwona torba do rozwożenia pizzy (bez pizzy w środku ).
Na uczciwego znalazcę czeka nagroda
Kontakt - tel. 500 21 21 21
To taka torba do pizzy jest aż tak droga, że szuka się uczciwego znalazcę?
Nie chodzi tyle o to czy ona jest droga czy nie. I tak kosztem obciąże pracownika który to zgubił. Ale przyzwyczaiłem się juz do tej torby a komus kto nie prowadzi tego typu działalności i tak się ona na nic nie przyda.
Koszt nowej to ok. 150 zł (w zależności od wersji nawet do 300 zł).
Ja mam tylko jedno pytanie jak mozna zgubic taka torbę????
_________________ Człowiek potrzebuje do szczęścia trzech rzeczy: dobrych przyjaciół do towarzystwa, dobrego wina do picia i dobrych książek do czytania.
Czepiasz się...
Są 2 odpowiedzi, 2-giej nie będę pisał, bo sam nie jestem lepszy.
Człowiek który ją miał musiał być bardzo w tej chwili rozkojarzony...
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2007-05-14, 19:07
klient chyba zabrał:):)
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2007-05-14, 19:45
śmiałem się z koleżanką na ten temat i mi napisała "to wez w zumi.pl wpisz niech wyszuka" "bo gprsu tez nei miała przy sobie??"
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum