Wysłany: 2007-05-15, 19:52 Zdecydowanego i dobrego fryzjera poszukuje :)
No właśnie jak w temacie. Moje wymagania są takie żeby umiał/a dobrać pasującą fryzurke tak "sama z siebie" bo ja niestety wyobraźni przestrzennej i artystycznej nie mam wcale. Do tego stopnia że jak mi sie pytają: "A tu pani obciąć tak czy może tak" to oczywiście nie wiem.....bo nie mam pojęcia jak to będzie wyglądać. Przetestowałam już Trendy, Studio Zdrowia i Urody, panią przy aptece całodobowej....Może został ktoś jeszcze?
A Rafał na śląskiej? nie wiem czy wspomniane przez Ciebie STUDIO to jest to samo co DOM URODY (bo taka mam wizytowke, choc moze nazwa sie zmienila?) na rogu ślaskiej i pilsudskiego ? Ja szczerze polecam wlasnie Rafala.
nr kontaktowy : 43- 843-38-79
Pozdrawiam
Pomogła: 8 razy Wiek: 35 Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 727 Skąd: z 1038:D
Wysłany: 2007-05-15, 22:54
no Rafał jest super tylko z czasem nawet Rafała zamieniłam na.... Olę;) Ola ma zakład na Mokrej, nowy telefon: 512-998-616.
Do Rafała przychodziłam i mówiła "ma być ładnie.. nie wiem co zrobisz, ma być fajnie i już"
u Oli robię to samo
To ja chyba muszę sie przejść do tego Rafała. Ostatnio kombinowałam z kolorami i cos dziwnego mam teraz na głowie coś bardzo jasnego Może mi poradzi coś
Ecomarta, mnie się wydaje że ta Ola to na Mokrej ma zakład. Tak zrozumiałam
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Wysłany: 2007-05-16, 09:07
nie Dominika, na pewno nie. Ola tam jest od świąt wielkanocnych nowiutki zakład, kiedyś tam była piekarnia. To jest zaraz po prawej stronie jak od Sieradzkiej wjeżdżasz;)
Wysłany: 2007-05-16, 10:28
akirus napisał/a:
na mokrej jest iwonka ale nie polecam, koszmar, pół roku walczyłam ze żle ściętymi włosami
a ja myślę, że ciągle mylicie zakłady Ola w tamtym roku była u Rafała, później pracowała jeszcze w jednym zakładzie który nie pamiętam jak się nazywał...i teraz otworzyła swój...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum