Pomogła: 8 razy Wiek: 35 Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 727 Skąd: z 1038:D
Wysłany: 2007-05-16, 10:23
ja w tym roku jestem bardziej niezdecydowana niż kiedykolwiek;) po prostu spontan na całego... aczkolwiek polskie morze-owszem, troszkę od miasta do miasta (Wrocek, Wawka i Łódź) troszkę szaleństwa w Drobnicach też nie zaszkodzi...a poza tym, namioty bierzemy i ruszamy gdzie dusza zapragnie zapowiada się ciekawie bo spontanicznie ale jakoś te 4miesiące trzeba zapełnić
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2007-05-16, 16:25
Rower i okolice
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Ja wakacje zaczynam od 27 maja
27.05-31.05 z Jarem w Juracie , początek lipca 2-3 dni w Międzyzdrojach (bardziej w sprawach służbowych niż wypoczynkowych), a koniec lipca lub początek sierpnia najprawdopodobniej Włochy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum