Pomogła: 32 razy Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2461 Piwa: 25/43 Skąd: w-ń
Wysłany: 2007-05-17, 20:52
Konserwator powierzchni gładkich...hihihi w pierszym momencie jak przeczytałam tytuł to pomyślałam o ścianach,aż musiałam wejść i przeczytać o co chodzi no i mnie zatkało hihihihi,a jeszcze to cv-poprostu nie mogę.....
Konserwator powierzchni gładkich...hihihi w pierszym momencie jak przeczytałam tytuł to pomyślałam o ścianach,aż musiałam wejść i przeczytać o co chodzi no i mnie zatkało hihihihi,a jeszcze to cv-poprostu nie mogę.....
No wiesz ja też się troszkę zdziwiłem z tą nazwą ale tak to teraz się nazywa, a jeśli chodzi o CV to normalna procedura, raczej z ulicy pierwszego lepszego pracownika się nie weźmie ...
Jest to praca przy sprzątaniu hotelu jak również całego obiektu gdzie przebywają ludzie biznesu i nie tylko, wiec chyba zrozumiałe że nie zostanie przyjęta jakaś garbata, szczerbata choć modelką nie musi być ani nie musi posiadać wykształcenia wyższego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum