U mnie nie działa funkcja - " zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie", mnie to osobiście nie przeszkadza, ale jestem ciekaw, jaka jest tego przyczyna.
_________________ Nie trzeba być bogaczem, aby ofiarować coś cennego drugiemu człowiekowi: można podarować mu odrobinę czasu i uwagi.
Pomogła: 32 razy Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2461 Piwa: 25/43 Skąd: w-ń
Wysłany: 2007-05-22, 19:33
A ja nadal mam problem z emotikonami i cytowaniem,jak zmienię wygląd forum to raz mi się uda zacytować potem muszę znów zmieniać wygląd itd,moze to wina przeglądarki...nie wiem
mnie nie działa funkcja - " zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie"
wejdz w edycję swojego profilu. Zaznacz mniej bezpieczne logowanie - czyli takie, żeby Cie logował niekoniecznie z tego samego IP co ostatnio.
edzia i odziu napisał/a:
A ja nadal mam problem z emotikonami i cytowaniem,jak zmienię wygląd forum to raz mi się uda zacytować potem muszę znów zmieniać wygląd itd,moze to wina przeglądarki...nie wiem
Pomogła: 32 razy Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2461 Piwa: 25/43 Skąd: w-ń
Wysłany: 2007-05-23, 06:40
Ferbik chciałam cię zacytować i klapa,chętnie bym została ale nie mogłabym w pełni korzystać z możliwości forum,wolę swój stary styl,czerwony ale nic mi prawie w nim nie działa(i powinna być smutna minka...)
A ja nie wiem czy to tak ma być,czy...no właśnie....Wyświetlają mi sie tylko tematy regionalne związane z Wieluniem i ogólne a pozostałe już nie . Najpierw myślałam,że może coś zmieniacie,ustawiacie,ale teraz już sama nie wiem bo mam tak od dwóch dni.
Naprawde....chyba musze odpocząć od forum bo dostaje małpiego rozumu Dzięki Archdevil oczywiście masz racje....a nawet blondynką nie jestem No cóż...jeszcze raz dzięki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum