_________________ Człowiek potrzebuje do szczęścia trzech rzeczy: dobrych przyjaciół do towarzystwa, dobrego wina do picia i dobrych książek do czytania.
Maru ty wiesz na co robisz??? Ferbik to zboczeniec
_________________ Człowiek potrzebuje do szczęścia trzech rzeczy: dobrych przyjaciół do towarzystwa, dobrego wina do picia i dobrych książek do czytania.
Tak sobie czytam te posty i wszystko do kupy to zgarnęłam i mi wyszło coś takiego:
Ferbik- fotograf
Maru- pomocnik
Paulina - hmm..wydaje sie że chce byc aparatem , ale niestety to nie jest mozliwe
AnnBlue - modelka
To chyba by było na tyle
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Tak sobie czytam te posty i wszystko do kupy to zgarnęłam i mi wyszło coś takiego:
Ferbik- fotograf
Maru- pomocnik
Paulina - hmm..wydaje sie że chce byc aparatem , ale niestety to nie jest mozliwe
AnnBlue - modelka
glizda-glizda (pod buta weszła, ale już sprawa załatwiona)
glizda napisał/a:
Ferbik- fotograf
Maru- pomocnik
AnnBlue - modelka
glizda-glizda (pod buta weszła, ale już sprawa załatwiona)
Czyli do trafnych wniosków doszłam, inaczej by mnie nie chcieli rozdepnąć
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum