Pomogła: 9 razy Wiek: 43 Dołączyła: 15 Mar 2007 Posty: 239 Piwa: 1/5 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-04-04, 11:06 która ze mną na siłownię?
Wreszcie się zebrałam w sobie i idę dzisiaj na siłownię! Czas wziąć sie za siebie! W końcu siłownia nie jest miejscem tylko dla facetów. Mam nadzieję, że to nie słomiany zapał i wytrwam! Która dotrzyma mi towarzystwa?
Pomogła: 9 razy Wiek: 43 Dołączyła: 15 Mar 2007 Posty: 239 Piwa: 1/5 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-04-04, 18:11
noooo powiem Wam dziewczyny, że bardzo pozytywne mam wrażenia Sprzętu mają dość dużo, jak na wymagania dziewczyn to w sam raz Najbardziej podobały mi się ćwiczenia na orbitreku, stepperze i jeszcze dwa takie urządzenie których nazw nie znam: jedno polegało na odpychaniu nogami ciężaru (ćwiczenia na uda i pośladki) a drugie to jakby się szusowało na nartach Poza tym instruktor bardzo profesjonalny tak mi się wydaje, poważnie podchodzi do rzeczy i dużo doradza. Karnet m-czny kosztuje 30 zł dla dziewczyn (40 zł faceci) i można chodzić ile się chce, a jednorazowe wejście kosztuje 4 zł. Nie jest to jakiś ekstra lokal, warunki mają takie sobie, ale w końcu nie o to tam chodzi. W każdym razie szatnia i łazienka jest, a nie ważne w jakim stanie. W końcu na siłownię uczęszczają głównie faceci. Ogólnie oceniam wszystko na 4+ Aha, tak na marginesie to dziewczynom polecam raczej wybrać się tam o wcześniejszej godzinie, bo około 19.00 jest zlot facetów, a kobietę traktują tam jak zjawisko Siłownia działa od 15.00 do 21.00. Naprawdę polecam Jutro będę miała zakwasy
ja w sumie może też a karnet to dobry pomysł bo jak już wykupie to się nie wykręcę, gorzej z czasem, ja codziennie do 17 w pracy a jak sprawa wygląda w soboty ??
Pomogła: 4 razy Wiek: 36 Dołączyła: 10 Lis 2006 Posty: 1014 Skąd: Z kątowni
Wysłany: 2007-04-05, 17:11
sama chętnie bym poćwiczyła na siłowni... z tym że teraz nie najlepiej z czasem. Można by zebrać grupę forumowiczek ustalić dzień lub dni w tygodniu i razem wybierać się na tą siłownię Razem raźniej i nie będziemy wtedy traktowane "zjawiskowo" Myślę że po maturze już się nie wykręcę
Ja jestem chętna! Już dawno myślałam o siłowni, ale za bardzo nie miałam z kim chodzić, a samej mi się nie chciało. Dziewczyny jeśli nie macie nic przeciwko to chętnie pójdę z Wami. Tylko kiedy, i o której?
Wysłany: 2007-04-09, 08:42
no to moze umówmy się zaraz po świętach żeby spalić świąteczne kalorie?? Proponuję już jutro o godzinie 17.30. Co Wy na to? Jeśli są jakieś inne propozycje to czekam
Szczerze mówiąc jutro mam trochę zajęć, ale jeśli o mnie chodzi postaram się jakoś wyrobić do 17stej. Odezwij się do mnie na gadu to się jakoś dogadamy 2078098
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum