No tak kawałek trochę lat już ma, powiem tak jak go słuchałem kilka lat temu byłem młodszy to jakoś ich łapałem, teraz mimo ze siedzę cały czas w tej muzyce to muszę przyznać że nie leży mi to w ogolę, te rymy trochę żałosne, bity już trochę lepsze ale kur.wa w tym musi być serce czego nie widzę,. No ale cóż jak już niektórzy zauważyli to stare jest chłopaki dopiero zaczynali, może ktoś wie czy dalej coś tworzą, ma dostęp do innych kawałków bo ciężko tak po jednym ocenić.
_________________ Żeby tak zarobić i się nie narobić;)
hajen W trakcie przeprowadzki do Wielunia 4x2+8x1x1+2+1
Pomógł: 27 razy Wiek: 35 Dołączył: 17 Mar 2007 Posty: 1451 Piwa: 29/26 Skąd: Wieluń/Warszawa
Wysłany: 2007-06-05, 15:17
dno ~~
_________________ Też jestem w szoku.
Syla W trakcie przeprowadzki do Wielunia SuperStar
Pomógł: 3 razy Wiek: 41 Dołączył: 14 Sie 2006 Posty: 300 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-06-05, 18:29
Siemanko:)Kawałek jest już naprawdę stary więc troche się dziwie że ktoś to wrzuca pod ocene tego forum.To były poczatki rymowania w Wieluniu,więc naprawde chłopakom z Fatum,należy się szacunek za to że zaczeli tworzyć coś własnego.Szczególnie oczywiście pozdrawiam Baka,Cysia,ale także Madala,Bola,Proxego i innych chłopaków- bo tak naprawdę własnym sumptem i konsekwencją robienia rapu w naszym mieście pokazali że u nas też to da się fajnie tworzyć.Każdy z chłopaków potem robił coś na własny rachunek i płyty też(nielegale)wychodziły.Kto się interesował ten wie.A co do tego kawąłka,świetnie wyszedł chłopakom na koncercie jeszcze w Nirvanie w Gaszynie,kiedy grały zespoły także z Czestochowy.To było bodajże jakoś w maju 2002 roku.Pozdrawiam
_________________ Człowiek potrzebuje do szczęścia trzech rzeczy: dobrych przyjaciół do towarzystwa, dobrego wina do picia i dobrych książek do czytania.
Wysłany: 2007-06-05, 20:44
Czesiu napisał/a:
Siemanko:)Kawałek jest już naprawdę stary więc troche się dziwie że ktoś to wrzuca pod ocene tego forum.
Dlaczego się dziwisz ? Szczerze mówiąc to ja się zdziwiłem, że taki rap w Wieluniu miał miejsce. Nie wszyscy byli jaki widać wtajemniczeni w działalność muzyczną tych chłopaków. Jesteś z tzw. ekipy , więc dla Ciebie to "stary" kawałek - dla mnie natomiast nowy, więc pukt widzenia zależy od punktu siedzenia.
Nawiasem mówiąc i abstrahując od jakości nagrania oraz zawartego w nim przesłania podziwiam chłopaków za inicjatywę !!!;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum