Pomógł: 10 razy Wiek: 43 Dołączył: 21 Lip 2005 Posty: 1397 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-06-06, 19:48
Cytat:
Natomiast, o wielu dzialaniach Handkego i innych ministrow nie wiedzielismy, bo NIE BYLI GIERTYCHEM
No ja akurat pamiętam, że wiele było kontrowersji wokół Handkego i pamiętam, że sporo go krytykowałem (choć nie pamiętam już konkretów). Jeśli chodzi o Giertycha to druga rzecz po maturach, którą u niego piętnuję. Mundurki dla mnie były ok (wypowiadałem się tutaj). Sam Giertych jest jednak cieńki jak naleśnik, ja uważam, że szkolnictwo potrzebuje rewolucji a nie takich minireform. Poza tym bardzo denerwuje mnie sposób w jaki tłumaczy swoich ludzi, niestety przypominają mi się wzory z SLD. "W zaparte", ZERO pokory. Niestety, i ZERO wzoru dla innych.
_________________ Art. 146, ust. 1: "Rada Ministrów prowadzi politykę wewnętrzną i zagraniczną
Rzeczypospolitej Polskiej."
Art. 133, ust. 3: "Prezydent Rzeczypospolitej w zakresie polityki
zagranicznej współdziała z Prezesem Rady Ministrów i właściwym ministrem."
Tomek:
Zgadzam się z Twoją oceną Giertycha. Jak również z tym, że szkolnictwo potrzebuje rewolucji, a nie minireform.
Poza tym bardzo denerwuje mnie sposób w jaki traktuje ludzi.
Dlatego uważam, że LPR jest partią leninowską nowego typu, ale moim zdaniem na polskiej scenie politycznej NIE MA INNYCH PARTII!!!
Chociaż, co do wizji rewolucji szkolnictwa i jej celów, obawiam się, że takiej zgodności od razu byśmy nie osiągnęli.
maniekl:
Czytaj ze zrozumieniem, to nie ja wiem więcej o Sienkiewiczu, tylko profesor Piotr Jaroszyński. Znam człowieka i wiem, że przeczytał wszystko jego i wszystko o nim niejeden raz.
Całe spektrum poglądów, to poznasz po solidnym kursie filozofii, a lektury szkolne powinny być najbardziej reprezentatywne.
Żegnam się również w tym wątku od jutra do września i wszystkich pozdrawiam
Jeżeli będę odpowiadał, to tylko na priv'a.
ZS
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum