hajen W trakcie przeprowadzki do Wielunia 4x2+8x1x1+2+1
Pomógł: 27 razy Wiek: 35 Dołączył: 17 Mar 2007 Posty: 1451 Piwa: 29/26 Skąd: Wieluń/Warszawa
Wysłany: 2007-06-06, 13:45
Czesiu napisał/a:
Siemanko:)Kawałek jest już naprawdę stary więc troche się dziwie że ktoś to wrzuca pod ocene tego forum.To były poczatki rymowania w Wieluniu,więc naprawde chłopakom z Fatum,należy się szacunek za to że zaczeli tworzyć coś własnego.Szczególnie oczywiście pozdrawiam Baka,Cysia,ale także Madala,Bola,Proxego i innych chłopaków- bo tak naprawdę własnym sumptem i konsekwencją robienia rapu w naszym mieście pokazali że u nas też to da się fajnie tworzyć.Każdy z chłopaków potem robił coś na własny rachunek i płyty też(nielegale)wychodziły.Kto się interesował ten wie.A co do tego kawąłka,świetnie wyszedł chłopakom na koncercie jeszcze w Nirvanie w Gaszynie,kiedy grały zespoły także z Czestochowy.To było bodajże jakoś w maju 2002 roku.Pozdrawiam
hajen W trakcie przeprowadzki do Wielunia 4x2+8x1x1+2+1
Pomógł: 27 razy Wiek: 35 Dołączył: 17 Mar 2007 Posty: 1451 Piwa: 29/26 Skąd: Wieluń/Warszawa
Wysłany: 2007-06-07, 11:41
reecop napisał/a:
Archdevil napisał/a:
Równie stare co beznadziejne na mój gust
to zrob cos lepszego
Bez sensu to co piszesz. Czy krytycy filmowi sami kreca filmy? Raczej nie. Jeden ma dar tworzenia muzyki (albo i nie, jak to i w tym przypadku widac) a drugi dar sluchu i oceny.
Kazdy ma prawo do swojej opinii, wiec jak ktos rzuci slowa krytyki to sie nie oburzajcie. Jak juz pisalem - xero, powielanie textow, 0 zgrania z beatem. Jak sie za cos zabieraja, to niech sie chociaz na dobry mikrofon zrzuca ;s.
Jak cos robic, to to co sie umie i robi sie dobrze. RESPECT jedynie za odwage. Za nic wiecej.
To opłać mi lekcje gry na gitarze/perkusji. Covery Tadeusza Nic Nie Rusza są kilkasetkrotnie razy lepsze niż to, podkreślając jeszcze raz (czego jak widać nie zauważyłeś), jak na mój gust, co oznacza dla mnie że nietrudno zrobić coś lepszego.
dwa cytaty.... o ile dobrze usłyszałem:
1. pojedyncze postacie, dużo jest do wymieniania, ważne, że jest zajawa do wieluńskiego(?) rymowania w każdym miejscu - na stadionie i (sic!) placów legionie(!?) - o co tu chodzi? rym jest - ale gdzie sens i składnia? i to "placów legionie"????
2. łączy nas osiedle, wspólne działania, jeśli tu nie mieszkasz nie masz nic do gadania
... no to przepraszam... nic więcej nie piszę
Graba tONic
Jak to coś możecie nazywać "piosenką"??? ja bym się bał to nazwać utworem czy nawet muzyką... to sie nie mieści w ramach definicji żadnego z tych słów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum