_________________ "Informacja nie jest wiedzą. Wiedza nie jest mądrością. Mądrość nie jest prawdą.
Prawda nie jest pięknem. Piękno nie jest miłością. Miłość nie jest muzyką. Muzyka jest najlepsza..."- Frank Zappa
Mam pewne uprzedzenie co do źródeł wikipedii Spójrz zresztą na wersję angielską artu o zespole. A jednocześnie poczytaj co nieco o źródłach allmusic.com.
Z tych bardziej lubianych, a niewspomnianych uprzednio w temacie przez nikogo:
Acid Drinkers, Aerosmith, AFI, Anti-Flag, Bad Religion, Black Sabbath, Bon Jovi, Catch 22, Dire Straits, From Autumn To Ashes, From First To Last, Funeral For A Friend, Happysad, John Lennon, Led Zeppelin, Misteria, Oddział Zamknięty, Opeth, Pearl Jam, Przeje.bane, Queen, R.E.M, Red Hot Chilli Peppers, Scorpions, Stereophonics, The Beatles, The Clash, The Doors, Tool, Type O Negative, Włochaty
Rock - Queen, popieram gorąco, eh pamiętam dzień gdy zmarł Freddy
Somebody to love, Innuendo, Who wants to live forever, Was it all worth it, A kind of magic, One vision, mniam!
Aerosmith, oczywiście płyta Get a grip!
Guns n' Roses z pięknym November Rain
Vaia też miło się słucha
_________________ Art. 146, ust. 1: "Rada Ministrów prowadzi politykę wewnętrzną i zagraniczną
Rzeczypospolitej Polskiej."
Art. 133, ust. 3: "Prezydent Rzeczypospolitej w zakresie polityki
zagranicznej współdziała z Prezesem Rady Ministrów i właściwym ministrem."
Show must go on - chyba żadna piosenka nie była tak trafiona jeśli chodzi o etap życia wykonawcy!!! a na teledysku aż się łezka kręci!!! Freddy to był gość!!!
ja zespołów nie wymienię bo by post był długi. cholernie długi. ale ogólnie to od reggae/rock po death metal. muzyka różna bardzo, ale mój ideał to opeth. zastanawiam się nad budową niewielkiego ołtarza;p
_________________ Chcialbym byc pewniakiem jak ty
Ale wole miec zlote serce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum