Pomogła: 32 razy Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2461 Piwa: 25/43 Skąd: w-ń
Wysłany: 2007-06-14, 14:05
red napisał/a:
W Patnowie jest dwóch Sandaków - ojciec i syn. Robia wszelkie melble na wymiar, w tym biurka. Podobno ceny sa konkurencyjne
zgadza sie ,mój brat cały czas z nimi współpracuje,jedyny minus to bardzo długi czas oczekiania,nie zawsze zrobią tak jak chcesz a czy taniej...hmmm może...
Ze stolarstwem stykam się dość często. Rozmawiałem kiedyś z wujkiem na ten temat, powiedział mi między innymi że wiele firm w roku przyjeżdża do niego lub dzwoni i pyta się czy nie chciałby jakiejś reklamy. Wujek za każdym razem rezygnuje, ponieważ jak mówi najlepszą reklamą jest b. dobra opinia klientów przekazywana znajomym. Dzięki temu zamówień na stoły, drzwi, boazerie, meble wypoczynkowe itd. ma zapewnione na długi czas.
Co do sklepów meblarskich to tylko dodam, że rzadko zajmują się montowaniem mebli, tylko zlecają to znanym im ludziom - Wujek mi mówił bo się tym m.in. zajmuje.
Tu jest numer(0-43 841 21 47 lub 506 483 744) do niego. Zakład jest w okolicach Pątnowa.(Bieniec Mały) Pewnie ma niskie ceny skoro zatrudnia kilku pracowników i ma duży warsztat z tartakiem i suszarnią, a dziennie przyjeżdża do niego kilkanaście aut.
Ale proponuje się osobiście zapytać...
A gdyby kogoś interesowało składanie mebli - 692 10 10 78. Gość mieszka w Wieluniu.
Pomogła: 32 razy Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2461 Piwa: 25/43 Skąd: w-ń
Wysłany: 2007-06-18, 05:03
Mojej maie robił całe umeblowanie mieszkania,kuchnia i pokoje.Pokoje ni cóż komody więc nie są złe.ale kuchnia nadawała sie do wymiany całkowitej po roku Wogóle były źle zrobione...problemy ze zlewozmywakiem,okaZało sie ze płyty są na odwrót itd..Pewnie to nie wina samego pana Sandaka a jego pracowników no ale on przecież za nich odpowiada...
Pomógł: 22 razy Wiek: 38 Dołączył: 03 Maj 2006 Posty: 2051 Piwa: 9/14 Skąd: Chotów
Wysłany: 2007-11-27, 15:12
Jeśli ktoś chciałby:
Komody
Meblościanki
Młodzieżowe
Stoliki
Szafy i szafki
Sypialnie
Biurka
Meble tapicerowane
Za naprawdę małą kasę (a nie niszczą się tak bardzo) to polecam salon pod Kępnem w Laskach... Bardzo miła obsługa i możliwy transport (po drodze z jakąś większą dostawą) gratis... Ceny faktycznie nawet o połowę mniejsze niż w Wieluniu...
może nie najlepsza strona, ale o szczegóły można się dopytać przez tel.http://www.meble-laski.com.pl/
Pomógł: 22 razy Wiek: 38 Dołączył: 03 Maj 2006 Posty: 2051 Piwa: 9/14 Skąd: Chotów
Wysłany: 2008-10-03, 11:19
Odkurzam temat, czy ktoś w ostatnim czasie kupował meble sypialniane, dokładnie łóżko i szafki nocne, drewniane, tanie a dobre? Niekoniecznie w Wieluniu najlepiej okolice Kępna.
druga kwestia meble kuchenno - barowe spotkał się ktoś z czymś takim??
i w samym Kępnie z tego co się orientuję to skręcasz w prawo przed wiaduktem i jedziesz równolegle do torów. Dokładnie nie wiem, w którym to jest miejscu, ale tak mi tłumaczono, że niedaleko od skrętu przed wiaduktem
Mnie interesuje mała szafeczka na korytarz, wzór "spatrzyłam" z katalogu ale chciałam z drewna i co... w Wieluniu nie ma kto mi zrobić
Szukam stolarza!!!
W sklepie gdzie zamówiłam "robią" ją już 5 tydzień i dziś byłam zapytać czy do Bożego Narodzenia zdążą
_________________ Co za czasy! Lot w kosmos trwa coraz krócej, jazda do pracy coraz dłużej.
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2008-10-04, 14:43
bob_mistrz napisał/a:
druga kwestia meble kuchenno - barowe spotkał się ktoś z czymś takim??
Spróbuj pod poniższymi namiarami. Ja korzystałem z usług i jestem zadowolony ( szafa typu KOMANDOR ), wiem też że robią całe wykończenia sklepów, więc coś takiego jak meble kuchenno – barowe, nie są, a przynajmniej nie powinny być im obce .
akirus napisał/a:
Szukam stolarza!!!
Możesz też spróbować
wizytówka.jpg
Plik ściągnięto 206 raz(y) 146,18 KB
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum