Wysłany: 2007-06-19, 07:36 Liczenie gejów i lesbijek
Nie wiedziałam gdzie to wkleić, czy tu czy do działu humor. Jak wczoraj o tym usłyszałam to chciało mi sie śmiać.
Cytat:
Liczenie gejów i lesbijek
W poniedziałek wiceminister zdrowia Marek Grabowski tłumaczył "Newsweekowi", jak resort chce zahamować falę homoseksualizmu. Według niego, najlepiej byłoby policzyć gejów i lesbijki oraz wdrożyć program propagujący zdrowe, heteroseksualne wzorce. Pojawiło się później przypuszczenie, że wiceminister mógł pomylić homoseksualistów z pedofilami. On sam się do tego nie przyznał. Przeprosił jedynie za swoje słowa tłumacząc, że doszło do "lapsusu".
źródło:wp.pl
Nasi politycy powinni najpierw tysiąc razy przemyśleć swoje wypowiedzi i poczynania.
[ Dodano: 2007-06-19, 08:42 ]
A oto obrazek jak by to liczenie mogło wyglądać
geje_lesbijki_400.jpeg
Plik ściągnięto 105 raz(y) 67,36 KB
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Metodą na wabia: wystawią jakąś laskę i ile kobiet do niej podejdzie to lesbijki w końcu trzeba wszystko upraszczać: procedury, koszty państwa to i też bądźmy we wszystkim minimalistami
A wy też nie macie o czym pisać, tylko rozgłaszać głupotę innych.
Proponuje Sylwku abys ty wrzucil jakiś ciekawy temat
Ten temaat to jest zwrócenie uwagi na bezmyslność naszych polityków. Czasami pewnych spraw nie przemyślą dobrze, a od razu je upubliczniają. Nie dziwie się ze jesteśmy pośmiewiskiem na arenie międzynarodowej.
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
CIEKAWE JAK POLICZY?
Przecież w tym chorym kraju tacy ludzie nawet do tego nie moga sie przyznać, bo od tej pory głupie społeczeństwo nie da im żyć normalnie.
Kolejny przykład głupoty polityków... Zawsze będę uważał że demokracja jest najgorsza, bo dzięki niej banda debili decyduje o sprawach ważnych dla mln obywatelii. Temat o liczeniu gejów będzie z pewnością popularny jak ten o teletubisiach. Proponuje policzyć wszystkich homoseksualistów na forum...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum