Ludziom to już się w (słowo wymoderowano) przewraca... a w Afryce z głodu umierają codziennie niewinne dzieci...
A co to ma wspólnego z tym autobusem? Jak kogoś na to stać to nic mi do tego jak wydaje swoje uczciwie zarobione pieniądze. A sam pomagasz jakoś dzieciom w Afryce? Przecież jakaś możliwość na pewno istnieje. I tłumaczenia że ja i tak mogę dać mniej mnie nie przekonują bo zawsze można pomóc choćby jednemu takiemu dzieciakowi. Jedni czują potrzebę niesienia pomocy, inni nie, to ich sprawa. Sorry za offtopa, ale jak słyszę podobne teksty to czasem sie denerwuję;)
A żeby post całkiem nie na temat mi nie wyszedł to dodam jeszcze, że busik pierwsza klasa, zwłaszcza garaż mnie rozwalił:) Ale w PKS by się nie bardzo sprawdził, ludzie by zaraz dywany i pościel pobrudzili;p
_________________ Chcialbym byc pewniakiem jak ty
Ale wole miec zlote serce
Napisałem tak celowo, bo jak oglądam taki przepych to aż mną trzęsie. Rozumiem w domu, ale w autobusie?
Poza tym każdemu wolno mieć tu własne zdanie. EOT
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum