Tegoroczne Dni Miasta i Gminy Działoszyn odbędą się 20-22 lipca w Parku Strażaka. Imprezę poprowadzi Marek Sierocki, znany z prowadzenia kącika muzycznego w Teleekspresie.
Piątek, od godz. 18.00:
- Przegląd zespołów rockowych;
- Występ GABRIELA FLESZARA z zespołem;
Sobota, od godz. 17.00:
- Korowód ulicami miasta;
- Oficjalne rozpoczęcie;
- Koncert Orkiestry Cementowni "Warta";
- Koncert zespołu "Paranoja";
- Zespół "LDF";
- "DŻEM";
- "VERBA";
- Dyskoteka z Markiem Sierockim do godziny 2.30;
Niedziela, od godz. 15.00:
- Program MGDK;
- "Centrum Uśmiechu" - program dla dzieci;
- "KABARET POD WYRWIGROSZEM";
- Pokaz tańca towarzyskiego;
- Zespół "Nowa Energia";
- MAŁGORZATA OSTROWSKA z zespołem;
- Zespół "PAPA DANCE";
- Dyskoteka z zespołem "TOPLES";
Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 11 Lis 2006 Posty: 92 Skąd: ss ;]
Wysłany: 2007-06-25, 14:37
siwy_ napisał/a:
Verba zaraz po Dżemie?? Zabić i spalić, tego co to wymyślał
o nie mogę lol.
ciekawie, ciekawie.
to tak jak Hey po Peji ...
_________________ "Informacja nie jest wiedzą. Wiedza nie jest mądrością. Mądrość nie jest prawdą.
Prawda nie jest pięknem. Piękno nie jest miłością. Miłość nie jest muzyką. Muzyka jest najlepsza..."- Frank Zappa
Pomogła: 8 razy Wiek: 36 Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 727 Skąd: z 1038:D
Wysłany: 2007-06-25, 18:10
nie no naprawdę nie wierzę... Dżem mniam tylko pewnie znów to będzie weekend kiedy nie ma mnie w domu.
a dyskoteka z Topless.... to będzie na pewno odjazd
Pomogła: 32 razy Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2461 Piwa: 25/43 Skąd: w-ń
Wysłany: 2007-06-25, 18:27
Powiem tyle,wstyd dla Wielunia ,taki Dzialoszyn potrafi więcej niz te sieroty od nas.Brak słów.Niech ten organizator poczyta sobie co organizuje Działoszyn i idzie się ......
Pomógł: 18 razy Wiek: 33 Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 1578 Otrzymał 8 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-06-25, 19:39
Popieram w 100%. Wieluń - 10 razy większe miasto nie potrafi ściągnąć naprawdę dobrych zespołów na swoje święto - choćby takich jakie wystąpią na Dniach Działoszyna. Podoba mi się u nich to, że coś ciekawego dla siebie znajdą tam osoby ze wszystkich grup wiekowych, a artystów wystąpi naprawdę wielu. Nie tak jak u nas - w pierwszy dzień tylko Hey, a w drugi beznadziejny zespół TomQ i TSA. WSTYD. Poza tym organizatorzy Dni Wielunia mogliby pomyśleć o zaproszeniu jakiegoś znanego kabaretu.
Popieram w 100%. Wieluń - 10 razy większe miasto nie potrafi ściągnąć naprawdę dobrych zespołów na swoje święto - choćby takich jakie wystąpią na Dniach Działoszyna.
Tutaj to sie delikatnie mowiac nie zgadzam bo zespoly swietne. Nawet jesli ktos nie lubi takiej muzyki to powinien je docenic bo malo kto o nich nie slyszal i wiele daly polskiej muzyce. Co prawda reszta Dni Wielunia byla delikatnie mowiac niezbyt ciekawa. Ale same koncerty byly moim zdaniem bardzo udane. Bo trzeba bylo pod scene isc a nie stac z boku i tylko patrzec co tu jest nie tak jak niektorzy moi znajomi.
_________________ Chcialbym byc pewniakiem jak ty
Ale wole miec zlote serce
Trza by jechać tam... Dżem to porządny zespół, Verba cóż najpierw było coś jak hip-hop, teraz jest coś jak disco polo + pop. Toples każdy wie... Papa dance - cóż muzyka disco polom, ale wybitnie dobra w swoim gatunku i to jeszcze z lat 80 wywodzi się...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum