czekam na zdjęcia (powiedzmy do jutra) do zgłoszonych kandydatur - Ferbik do dzieła!
Głosujemy w terminie regulaminowym ale głosować już teraz można jak kto chce- tylko wiadomo, kota w worku??
taadam, taaaaaadam!
Wielki I Konkurs na Najładniejszą MISKĘ FORUM AD. 2007
1. zamykamy listę kandydatek 2. po tym terminie Ferbik w ciagu wstawia zdjęcia proponowanych kandydatek i może dopnie ankietę do głosowania, a zatem od
3. od niedzieli/poniedziałku 24/25.06 możemy głosować
na głosowanie mamy 11 dni - do 5.07.2007
4. ogłoszenie wyników dla nas 6.07 a nagrodą dla zwyciężczyni bedzie atrakcyjny (niewątpliwe spacer na lody z niezwykle przystojnymi moderatorami tego działu
( no, może i z adminem wstawiającym zdjęcia )
a tak serio - ujawniamy, czy nie zainteresowanym wyniki głosowania? do rozważenia
5. ew. fanfary na cześć zwyciężczyni podajemy na forum ogólnym 7.07.2007 - Ładna data, nie?
no to zaczynamy!!
Lista Kandydatek: * za opisy kandydatek zgłaszane przez forumowiczów Moderatorzy działu nie ponoszą odpowiedzialności
Marta - spokojna, miła, sympatyczna na gg fajnie się rozmawia, ładna, niskiego wzrostu - wiek http://www.fotka.pl/profil/Martusica/ Dominika - urocza studentka z miasta Łodzi (znaczy, że studiuje w Łodzi)
Basia - młode dziewcze, niezłe nogi, wciąż jestem jej winny piwko
Jenusia Magduś - fajne kształty
Panciatka - miła, ładna, jest o czym pogadać; o rodzinie mówi się tylko dobrze
Paulina - bystra dziewczyna, uroda całkiem całkiem
Tina Glizda sympatyczna, szczupła blondyna, śmiga po mieście zielonym maluchem http://www.fotka.pl/profil/asikowa29/ AnnBlue - dziewczyna z Wydrzyna szczęśliwa bo zamężna i mamusia
Akirus Hasta - ma uroczy język podczas robienia miny jakby się zbierało na wymioty (ten opis na razie jest dla mnie THE BEST , "rozwaliłeś" mnie nim Mateusz ), jakaś niezbyt kobieca, reszty nie wiem http://www.fotka.pl/profil/hastusia/ ; urodą może zainteresować ale osobowość dosyć kontrowersyjna (jak mawia znajomy - "jeden woli matkę a drugi córkę") ona juz ma córkę?? Raulmanka - w miarę ładna, wzrosty ok 160cm, mądra i inteligentna matematyka (trochę zmieniłem, a co, niech i Mod na radochę )
Panterka - najukochańsze dziewczę pod słońce, zajęta
Izabela - wspaniała przyjaciółka, dobra dusza, wyglądem też niczego sobie
Syla - inteligentna bestia, czasem [tylko] powtarza w kółko swoje teksty aż do znudzenia, ale bratnia dusza
Pudziano - za komentarz raulmanka: "oj waldex;d wcale nie...a na pewno nie melanż w takim znaczeniu wolimy nacieszyc sie soba"
Karciahttp://www.fotka.pl/profil/Karciaaa77/
acha, i jeszcze jedno, w zwiazku z powtarzającymi się w zgłoszeniach kandydatek wpisami nicków męsklich użytkowników forum tworzę specjalną kategorię konkursu tylko dla "PRAWDZIWYCH" facetów
zatem: Special Tinki Winki Class - Champion 2007
i pierwsze zgłoszenia wraz z opisami :
Yampress - mówisz masz
Ferbik - może najwięcej powiedzieć
dodam jeszcze 3 kandydatów
MATEUSZ- za niezwykłą celność komentarzy
miko005 - za aktywność w dziale
waldex - za największą listę kandydatek
uczestników do kategorii i wyniki w tej klasie wybierają Moderatorzy tego działu, będziemy mieć choć taka satysfakcję za naszą robotę
Ostatnio zmieniony przez Grzegorz Nowak (W) 2007-07-07, 12:50, w całości zmieniany 4 razy
Pomógł: 19 razy Wiek: 51 Dołączył: 24 Mar 2006 Posty: 1096 Piwa: 23/18 Skąd: Wieluń, now Łodź :(
Wysłany: 2007-06-25, 06:53
zasady głosowania
1. Każdy ma prawo oddać głos jeden raz na 3 dziewczyny
2. Pierwsza kandydatka otrzymuje 9 pkt, druga - 5 pkt, trzecia - 3pkt.
3. Wygrywa ta, która otrzyma najwięcej punktów.
dodana:
4. każdy wybiera według własnego uznania - czy to wyglądu, czy cechy charakteru, czy też klarowności i pięknoty stylu pisania
jak komuś się chce niech robi portrety psychologiczne i tym to uzasadnia, a jak nie to nie
uzasadnianie głosów nie jest wymagane
Ostatnio zmieniony przez Grzegorz Nowak (W) 2007-06-29, 06:17, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 17 razy Dołączył: 08 Mar 2006 Posty: 1805 Skąd: okalew/wrocław
Wysłany: 2007-06-25, 07:20
Grzegorz Nowak (W) - gud łork
Zdjęć nie mam ale poniżej dodam kilka charakterystyk:
Glizda - sympatyczna, szczupła blondyna, śmiga po mieście zielonym maluchem
Basia - młode dziewcze, niezłe nogi, wciąż jestem jej winny piwko
Panciatka - o rodzinie mówi się tylko dobrze
Dominika - urocza studentka z miasta Łodzi (znaczy, że studiuje w Łodzi)
kto tam jeszcze....
Paulina - bystra dziewczyna, uroda całkiem całkiem
Hasta - urodą może zainteresować ale osobowość dosyć kontrowersyjna (jak mawia znajomy - "jeden woli matkę a drugi córkę")
AnnBlue - dziewczyna z Wydrzyna szczęśliwa bo zamężna i mamusia
panterka - 9pkt oczywiście za czulosc, milosc, oddanie, wyrozumialosc, szczerosc, inteligencje, uśmiech, urodę, za kobiecość w 100%
Paulina - 5pkt za wspaniala przyjazn, podejscie do ludzi, szczerosc, oddanie, urodę
Izabela - 3pkt za wspaniałą przyjaźn, oddanie, pomoc w każdej sytuacji, za wiernosc w przyjazni, urodę
Szkoda, ze tylko 3 glosy mozna oddac
glizda - Za znakomite tematy w dziale erotycznym - 9pkt
Basia - Co du dużo pisać, nie znam zbyt dobrze, ale widać że kobieta z klasą. Szkoda że pali, bo b. ładna kobieta. - 5pkt
Akirus - Bo długiej rozmowie na spocie muszę powiedzieć że fajna kobieta, studentka/nauczycielka w podstawówce. Do tego ładna. - 3 pkt
[ Dodano: 2007-06-25, 21:32 ] Grzegorz Nowak
Jeśli nie wierzysz w to co napisałem o Haście, to przejdź sie do LO I (nadodrzańska) i zaraz po wejściu głównymi drzwiami skręć w prawo i przejdź się kilkanaście metrów. Na ścianie po lewej stronie znajdziesz zdjęcia z wycieczki językowej do Francji i chyba ze 3 zdjęcia z Hastą, m.in. jedno kiedy Hasta całuje jakiegoś młodego Szwajcara w pensjonacie, a kolega Szwajcara robi taką minę.
więcej zdjęc plizzzz, w końcu to wybory miss pamiętacie jak Kelly Bundy startowała w konkursie piękności - jej uniwersalna odpowiedź na pytania o tematyce społecznej czy politycznej była: "chcę ratować wywłokę ozonową " pozdrAWIAM
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum