Pomógł: 4 razy Wiek: 34 Dołączył: 05 Maj 2007 Posty: 743 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-06-26, 16:04
akirus napisał/a:
a tak przy okazji to kto się zajmuje bezpieczeństwem na tych atrakcjach bo ten chłopiec któremu podczas skoków pękła linka to mógł sobie krzywdę zrobić
kurde, to aż takie rzeczy się działy, nie wiedziałem; faktycznie mogło dojść do tragedii..brr
Po słowach pana burmistrza w RZW można było sądzić ze na Dniach Wielca każdy znajdzie coś dla siebie. No i znaleźli fani cięższej muzy. Niestety ja do nich nie należę. A występ TomQ .... byl i przeminął bez echa. Jak dla mnie to jak na "masówkę" tego typu to gwiazdy wybrane raczej dla określonej grupy słuchaczy. A poza muzą to myślałem ze chociaż w tym roku coś sie zmieni. Porównując do Dni Działoszyna gdzie budek z jedzonkiem było chyba z 10 razy tyle i nie trzeba było stać i czekać, zasuwało małe wesołe miasteczko a publika miala ławki do siedzenia to u nas była po prostu kiszka. Pogody nie komentuję bo na to to już organizatorzy nie mieli wpływu.
Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 11 Lis 2006 Posty: 92 Skąd: ss ;]
Wysłany: 2007-06-26, 19:18
Przemek napisał/a:
To jeszcze nic....w przyszłym roku Dni Wielunia, mają się odbyć....na PLACU LEGIONÓW.
a skąd masz takie informacje?
_________________ "Informacja nie jest wiedzą. Wiedza nie jest mądrością. Mądrość nie jest prawdą.
Prawda nie jest pięknem. Piękno nie jest miłością. Miłość nie jest muzyką. Muzyka jest najlepsza..."- Frank Zappa
To jeszcze nic....w przyszłym roku Dni Wielunia, mają się odbyć....na PLACU LEGIONÓW.
Pff, ciekawe jak wszystko się pomieści. Taki plus, że będę mieć blisko, ale i tak wolałbym gdyby wszystko odbywało się tak jak teraz + jakieś porządne budki z jedzeniem, a nie same gofry. Przy hamburgerach stałem pół godziny i w końcu odszedłem bo już mnie cholera brała
Bo to była zwykła ściema Na jego oficjalnej stronie zakładka Imprezy jest aktualnie "nieczynna" szkoda bo chciałam sprawdzić czy w ogóle była tam informacja o koncercie w Wieluniu.
No wlasnie, widzialam!!! Scottie sie postaral i zdjecia sa. Ludzie moze cos wrzucicie... pliss
Bez komentarza....
A może to nie jest wcale taki zły pomysł? Przecież jesli zamknie sie ulice wokół placu to zostanie całkiem sporo miejsca. Osobną sprawą jest rozwiązanie tematu ogródków piwnych w czasie takiej imprezy.
Od razu zaznaczam - nie byłem w tym roku na tej imprezie ale wydaje mi sie że nie było az takich tłumów których nie pomiesciłoby centrum miasta. Przynajmniej wtedy taka imprezą żyło by całe miasto.
A ja myślę, że to bez sensu organizować taką imprezę na Placu. Nie można liczyć , że za rok będzie mniej ludzi, mioże być tak atrakcyjny program, że ludzie będą chodzić sobie po "głowach". A co z dziećmi? Gdzie dla nich postawić "atrakcje"?
A może w przyszłym roku Dni Wielunia zoorganizujemy , my sami, ludzie z FORUM WIELUŃSKIEGO, co Wy na to?
No wlasnie, widzialam!!! Scottie sie postaral i zdjecia sa. Ludzie moze cos wrzucicie... pliss
Użytkownikowi jestsuper chodziło chyba o stronę PEJI, a nie o forum wieluniak.pl.Ale zgadzam się z dianawiel. Zdjęcia bardzo fajne. Nalegam jednak aby na wielun.biz też się coś pojawiło
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum