Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2007-06-29, 11:54
Mateusz napisał/a:
miko
Podaj partię która nie tuszowała takich rzeczy...
Nie bardzo wiem dlaczego akurat mnie o to pytasz? Z mojego poprzedniego postu można wyczytać, że nie ma ugrupowania politycznego z czystym kontem etyczno- aferalnym. Wynika z tego, że według mnie nie ma takiej partii.
Chyba że chodzi Ci o wątek Tomka, który sugeruje że partie ujawniające w swych szeregach ludzi złych, powinny zasługiwać na piedestał w naszym kraju. A ja w zupełności się z tym zgadzam. Choć jak na razie, takich czynów jest jak na lekarstwo.
I dopóty, dopóki ten stan rzeczy nie ulegnie pozytywnym zmianom, nie zamierzam odwiedzać urn wyborczych.
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Wiem że to zachacza o OT, ale musze troche optymizmu wlać w ludzi czytających ten temat...
NBP podało, że zadłużenie zagraniczne Polski wzrosło na koniec I kwartału 2007 roku do 127,71 mld euro, zaś istnieje przecież jeszcze zadłużenie krajowe.
Dodam że zadłużenie krajowe wynosi 500mld zł.(źródło: Wikipedia)
Ciekaw jestem kto to spłaci, bo ja głupi nie jestem i tak jak część forumowiczów po studiach wypad stąd. 35mln ludzi(co najmniej 1 mln wyjechało już z Polski na stałe) i łączny dług na ok 900mld zł. To wyjdzie na jednego "ludzia" ok 26 tys. zł(niezaleźnie czy dziecko, czy emeryt lub inwalida)
----------------------------------------------------------
Co do parti politycznych, dodam że wg nieoficjalnych badań odsetek ludzi z problemami psychicznymi jest wśród polityków kilkanaście razy większy, niż wśród normalnego społeczeństwa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum