Ja byłem w tamtym roku w tym też chciałem jechać ale niestety mam za mało czasu i sie nie uda...jeśli chodzi o namiary to 501091619, pensjonat 100metrów od plaży, na blisko centrum i klubów a jednocześnie w takim miejscu gdzie nie słychach muzyki...cena na pewno nie będzie wygórowana...
_________________ Żeby tak zarobić i się nie narobić;)
Ja byłem w tamtym roku w tym też chciałem jechać ale niestety mam za mało czasu i sie nie uda...jeśli chodzi o namiary to 501091619, pensjonat 100metrów od plaży, na blisko centrum i klubów a jednocześnie w takim miejscu gdzie nie słychach muzyki...cena na pewno nie będzie wygórowana...
Dokładnie, fajne miejsce też tam byłam Tylko trzeba już zajmować pokoje - chyba jak wszędzie. Nie reklamują się w Internecie więc z rezerwacją będzie z pewnością łatwiej niż w ośrodkach reklamowanych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum