Pomógł: 1 raz Dołączył: 12 Lip 2005 Posty: 407 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2005-09-07, 14:09
Jeździć może nie ale na postoju używać można...zresztą myśląc w ten sposób można się doczepić do brewek, głośnych wydechów, przyciemnionych przednich bocznych szyb, kół wystających poza obrys nadwozia, braku gum na pedałach i wielu innych rzeczy...jak trafisz na upierdliwego policjanta to cóż pozostaje tylko laweta
ywis [Usunięty]
Wysłany: 2005-09-07, 19:34
mike, ale zauważyłem że teraz coraz mniej policjantów zwaraca już na to uwagę, że tak czy inaczej ten pojazd jest stuningowany. Może się mylę, ale tak zauważam.
Robo [Usunięty]
Wysłany: 2005-09-07, 20:23
Ponoć to co zakazane smakuje najlepiej. Sami zobaczcie np. taka prozaiczna rzecz jak piwo, które zupełnie inaczej smakuje jeśli można je spożywać w odpowiednim wieku a całkowicie inaczej jak go nie można jeszcze oficjalnie aplikować.
Zdjecia ciekawe szczególnie te z tymi ziejącymi ogniem wydechami. Nie mogę poznać co to za pojazd ten niebieski z tym wielki skrzydłem Przez moment myślałem, że to Fiat Croma ale coś mi to logo nie pasuje na tylnej klapie. Jakby to jakaś Lancia była.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum