A ja mam depilator i jestem zwolenniczką bo z natury za wygodna jestem żeby codziennie maszynki używać albo mazać sie tymi kremami, które według mnie nie dość że śmierdzą to jeszcze zbyt skuteczne nie są. Depilacja depilatorem króciutkich włosków nie boli(no dobra może troche ), trwa kilka minut no i jest skuteczniejsza niż inne specyfiki...Ja polecam
użyłam raz i stwierdziłam ze masochistką to ja nie jestem
ja się glizda z tobą zgadzam,
pożyczyłam sobie kiedyś, ale jak włączyłam to mnie poprostu odrzuciło, no kosiara jakich mało wolę kremik veet, albo maszynkę
_________________ Co za czasy! Lot w kosmos trwa coraz krócej, jazda do pracy coraz dłużej.
Od 7 lat używam depilatora i jestem zadowolona.
W tej chwili wystarczy, że raz w miesiącu sięgnę po sprzęt.
Włoski są bardzo, bardzo rzadkie, delikatne, a jak odrastają to ich nie widać i nie czuć (w pierwszym tygodniu).
Bikini też staram się depilować, jednak czasami z lenistwa sięgam po krem depilujący.
taki temat już był więc połączyłam te dwa tematy Dziewczynki, jeżeli jakiś temat, który Was interesuje jest zablokowany a chciałybyście tam coś dopisac to piszcie do mnie albo Pauliny....odblokujemy temat
Odnosnie tematu - ja uzywam depilatora elektrycznego, chociaż na początku to go przeklinałam....straszna katorga Ale teraz jest ok tylko, że mogą przeszkadzać wrastające włoski No ale na 2 tygodnie ma się spokój.
_________________ Nic nie jest tak silne jak delikatność; nic tak delikatne jak prawdziwa siła...
no to właściwie od czego to zalezy, bo piszecie, że starczy na miesiąc na 2 tygodnie
wg mnie na miesiąc to na pewno nie wystarczy bo włosy i tak wyrastają, jest ich mniej ale jednak są...ja używam depilatora mniej więcej co 2 tygodnie.
No chyba, że ktoś używa depilatora od kilku lat to wtedy się zgodze, że na miesiąc wystarcza...
_________________ Nic nie jest tak silne jak delikatność; nic tak delikatne jak prawdziwa siła...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum