Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 11 Lis 2006 Posty: 92 Skąd: ss ;]
Wysłany: 2007-06-27, 19:35
ja mogę tam jechać tylko ze względu na dżem. verba i papa dance jakoś mnie nie kręci. w żadnym wypadku nie są to dobre zespoły. bo cóż za problem zebrać dwóch chłopaków, napisać parę ckliwych tekstów? żaden.
no ale jeżeli ktoś lubi to z pewnością bardzo dobrze będzie sie bawić
_________________ "Informacja nie jest wiedzą. Wiedza nie jest mądrością. Mądrość nie jest prawdą.
Prawda nie jest pięknem. Piękno nie jest miłością. Miłość nie jest muzyką. Muzyka jest najlepsza..."- Frank Zappa
Pobija na łopatki?
Chyba za dużo powiedziane..
Mnie tam nie ruszają te zespoły. Nie lubię takiej muzyki jaką oferują. Gdyby była Urszula albo Rodowiczka (wiem, była już) to by mnie przyciągnęło. Ale Fleszar, który już był w Wieluniu, Verba... Nooo nie wiem czym tu sie zachwycać.
Wysłany: 2007-07-19, 17:19
może w piątek i niedziele. sobota odpada ;p
_________________ "Informacja nie jest wiedzą. Wiedza nie jest mądrością. Mądrość nie jest prawdą.
Prawda nie jest pięknem. Piękno nie jest miłością. Miłość nie jest muzyką. Muzyka jest najlepsza..."- Frank Zappa
_________________ To właśnie lęk przed porażką nie pozwolił mi podjąć wielkiego działania.
Dopiero dzisiaj stawiłem pierwsze kroki tam, gdzie powinienem je postawić przed 10 laty.
Ale jestem szczęśliwy, że nie czekałem kolejnych 20
Na Dzem moze bym i sie przejechal jakby nie bylo nic ciekawszego w okolicy. Nawet ich lubie, ale stary, z Ryskiem. A ze w ten sam dzien jest Corenick Fest w Czarnozylach to wybor jak dla mnie jest prosty;) Ale licze na relacje z koncertu Dzemu:)
_________________ Chcialbym byc pewniakiem jak ty
Ale wole miec zlote serce
Wysłany: 2007-07-20, 22:42
także liczę ;]
a dzisiaj byłam i pogoda nie dopisała niestety. ogólnie kapele fajnie grały, choć ludzie nie bardzo się kwapili żeby choćby się pobujać pod sceną.
ale pomimo tego wieczór spędzony miło.
Koncert Dżemu był znakomity
Pokazali klasę. Aż 3 razy bisowali, a publiczność z chęcią wyciągnęłaby ich krzykami jeszcze kilka razy na scenę.
Naprawdę podobało mi się.
Do tej pory mnie trzyma świetna atmosfera, która panowała na koncercie.
yampress napisał/a:
zagrali świetnie do tego dużo znanych utworków
taaa jak, np. "Wiem, na pewno wiem" na sam początek, "Mała Aleja Róż", "Paw", "Harley mój", "Wehikuł czasu","W życiu piękne są tylko chwile" "Whisky", jako jeden z ostatnich utworów, a "Czerwony jak cegła" na koniec końców poruszył ludzi na całego.
Niestety nie wzięłam ze sobą aparatu, ale mam nadzieję, że ktoś wrzuci fotki.
Jeśli chodzi o ogólne zorganizowanie Dni Działoszyna to naprawdę postarali się.
Zastanawiam się, czy w ogóle wszystko obeszłam tam... A było co.
Zdenerwowało mnie tylko jedno - spóźnione reakcje ochroniarzy.
Kiedy tuż przed koncertem Dżemu jakiś dwóch kolesi zaczęło się lać zaraz pod sceną, robiąc przy tym ogromne zamieszanie, ochroniarze mimo wołań nic nie zrobili,
a widziałam, że kilku z nich patrzyło, co się dzieje.
Dopiero kiedy sytuacja stała się naprawdę krytyczna dwóch podbiegło, ale wydaje mi się, że można było zrobić to wcześniej i oszczędzić nerwów stojącym tam ludziom...
ajj "Autsajder" gdzieś mi umknął, a to jedna z moich ulubionych piosenek.
Może dlatego, że wykonanie jej na koncercie przez Dżem było dla mnie jedną z wyjątkowych chwil i totalnie wyłączyłam się z rzeczywistości w tym momencie.
yampress napisał/a:
" w życiu piękne s atylko chwile " prawdziwy tytuł piosenki ""naiwne pytania""
No tak. Często tak mówią na ten utwór i mi sie udzieliło.
Pomogła: 18 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Lut 2006 Posty: 1016 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-07-22, 12:44
Zgadzam się z wami całkowicie. Koncert Dżemu był wspaniały.. chciałabym to przeżyć jeszcze raz.... Verba tez w miarę, nie mozna narzekać. a co do ochroniarzy to bez komentarza dwa razy bili sie obok mnie a ochrony żadnej Ale ogólnie the best
_________________ W naturze człowieka leży rozsądne myślenie i nierozsądne działanie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum