Chciałbym z góry przeprosić za moje chamskie zachowanie i trolling jaki miał miejsce ostatnio na forum. Wbrew temu co możnaby było sądzić po moich postach, nie jestem żadnym kłótnikiem i warchołem, lecz człowiekiem spokojnym. Czasem mam niewyparzony język i mówię i kilka słów za dużo. Czasem pitolę jak to Red powiedział, ale jeszcze nigdy nie obraziłem żadnej osoby na tym forum mówiąc że jest głupia czy coś. Jednak z byle powodu nie zamierzam się kłócić ani z Tobą ani z częścią osób na tym forum, do których jednak mam pewien szacunek.
akirus, zgadza się Ale gdyby nie wcześniej zdjęte dwa ostrzeżenia - Mateusz by miał teraz 5 Myślę, że na biwaku należy mu się ostra kocówa a później pomyślimy
Pomógł: 46 razy Wiek: 44 Dołączył: 02 Sie 2006 Posty: 3905 Piwa: 79/18 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-07-10, 22:54
Hmmm... a ja się zastanawiam.. bo jak domniemywam wiadomość od Mateusza została wysłana po 3 ostrzeżeniu - jeśli nie dalsza część tego postu nie ma sensu. Ale jeśli tak to zauważmy, że Mateusz przeprasza "z góry". Co mogłoby oznaczać, że przeprasza za przyszłe przewinienia a nie przeszłe No a że pozostaje to w sprzeczności z dalszą treścią wiadomości... chyba zdążyłem się przyzwyczaić
_________________ Ludzie dzielą się na tych, którzy lubią koty i na pokrzywdzonych przez los...
Po przemyśleniach, dziś zdjąłem Mateuszowi dwa ostrzeżenia moje i hasty, czyli jednym słowem wraca do gry, dostał ostatnią szansę.
Jedno z ostrzeżeń, które akurat dostał od Ferbika, pozostawiam.
Uprzedziłem go jednocześnie, że każda pogardliwość, obraza i inne epitety w stosunku do innych osób spotkają się ostrą reakcją z naszej strony co spowoduje, że przez kilkanaście tygodni damy mu wolne od pisania.
Tym czasem, wszelkie uwagi w stosunku do Mateusza osoby, o ile się takie pojawią proszę wpisywać w tym temacie.
maj-kel
Jak pewnie wiesz interesuje się polityką i ekonomia, choć nie tylko. Wiem, że siła przeprosin i przyznania się do błędu jest większa niż kłamanie w zaparcie.
Jednak nie zamierzam zostać politykiem, ponieważ nie będę okłamywał ludzi tak jak 80% polityków , mówiąc ludziom to, co lubią usłyszeć. I traktowac ich jak naiwne, ciemne masy, które uwierzą w każde słowo, fałszywe gesty, utopijne programy gospodarcze itd.
A po 2-gie mam bardziej ambitne plany na przyszłość.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum