Pomógł: 3 razy Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 1504 Piwa: 17/150 Skąd: z północy
Wysłany: 2007-07-24, 15:10 MECZE KONTROLNE - LATO 2007
Fajnie byłoby, gdybyśmy wrzucali tutaj wyniki oraz informacje o sparingach okolicznych drużyn.
To ja zaczynam
W ostatnią niedzielę Victoria Skomlin wysoko przegrała z LZS Wydrzyn 1:5.
Jutro (środa) Victoria gra kolejny sparing, tym razem z KS Kraszkowice (godzina 18.00 chyba). W piątek także w Skomlinie (wszystkie sparingi Victoria gra u siebie) mecz z Motorem Praszka.
WKS Wieluń również w środę o godz. 17.00 gra sparing z Mierzynem. W ostatni weekend Wielunianie przegrali z LZS Rusiec 1:2.
info: www.wielunskiks.fora.p
Warta Działoszyn rozegrała pierwszy sparing z Pogonią Blachownia występującą w klasie A okręgu częstochowskiego. Warta wygrała w stosunku 6:1.
infor: www.warta.dzialoszyn.com.pl
Na stronie www.motor.praszka.pl pojawiła się informacja, że Gal Gaz Galewice pokonał Motor Praszka 3:2.
Ostatnio zmieniony przez hiszpan 2007-07-24, 15:59, w całości zmieniany 4 razy
Nie wiem czy był to oficjalny mecz, czy tylko rogrywka dla rozgrywki, ale w ostatnią niedzielę:
LZS Młynisko:LZS Mokrsko - 2:4
[ Dodano: 2007-07-24, 16:23 ]
Nie wiem czy był to oficjalny mec, czy tylko rogrywka dla rozgrywki, ale w ostatnią niedzielę:
LZS Młynisko:LZS Mokrsko - 2:4
Warta Działoszyn pokonała Polonię Poraj 3 : 2 w kolejnym meczu kontrolnym. Bramki dla Warty zdobyli Marcin Kołaczyk w 8min. i Tomasz Czok w 36min i 41min.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum