Ehhh wszystko co dobre jak widać się kończy. 5-10-15 - wychowałem sie na tym programie i jeszcze na Dropsie który wg mnie był ciekawszy Aż się łezka w oku kręci jak sie wspomina stare czasy
Pan TikTak był super, szkoda że tak szybko go zdjęli z anteny, i Domowe Przedszkole musiałam ogladac codziennie. 5-10-15 ostatnio faktycznie się zmieniło i już nie było tak ciekawe i fajne jak kiedyś, może dlatego, że jestem już "duża"?
w młodosci ogladałam Tik Taka , najbardziej interesowała Ciotka Klotka . Pamietam nawet piosenke z tego programu ,, Ciotka,ciotka patrzcie dzieci , na kokardach w gore leci.... .
"Ja jestem Pan Tik-Tak, ten zegar to mój znak.
Tak tak tak to Pan Tik-Tak, zegar to jego znak." będę to do końca życia pamiętać(ta melodia mnie prześladuje). heh
Szkoda ze już nie będzie 5-10-15, bo to chyba jedyny program z mojego dzieciństwa, który utrzymał się do tej pory... Oglądałam też Domowe Przedszkole, Mama i Ja i Ciuchcie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum