a ja tam nie jestem za tym aby jakąkolwiek symbolikę nosić ani koszulki ani bryloczki
a np. Twój avatar rozumiem, że nie symbolizuje niczego? Mógłbym tu wymienić jeszcze ze sto innych przykładów, Lesiu mnie trochę wyręczył. Z mojego punktu widzenia to trochę jesteś zakłamany...
Pomógł: 13 razy Dołączył: 11 Lis 2006 Posty: 3119 Otrzymał 6 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-05-16, 07:17
Lesiu napisał/a:
yampress napisał/a:
a ja tam nie jestem za tym aby jakąkolwiek symbolikę nosić
yampress, nie rozumiem dlaczego nie ... , chodzisz w Adikach nosisz ciuchy pumy lub nike wszedzie jest symbolika
a nietrafna myśl nie nosze tego typu rzeczy
ps. chodze w glanach
[ Dodano: 2007-05-16, 08:23 ]
Ferbik napisał/a:
yampress napisał/a:
a ja tam nie jestem za tym aby jakąkolwiek symbolikę nosić ani koszulki ani bryloczki
a np. Twój avatar rozumiem, że nie symbolizuje niczego? Mógłbym tu wymienić jeszcze ze sto innych przykładów, Lesiu mnie trochę wyręczył. Z mojego punktu widzenia to trochę jesteś zakłamany...
avator jest po to aby zastępował zdjęcie. virtualna forma kreowania siebie to nie forma realna każdy dobrze wie że może siebie w internecie stworzyć jakiego chce. zakłamanie to bardzo wielkie słowo ............. a w tym przypadku jakby pochopnie użyte
Yampress a ja myślałam,myślałam i wymyśliłam (bo też naprawde nie wiedziałam do czego ten breloczek przyczepić).....do kluczyków od samochodu można!! Ale ja też nie lubie takich rzeczy, chociaż u innych mi nie przeszkadzają
Ps. a nike, puma czy inne firmy to symbol czego?Jakości? Bo chyba mylimy pojęcie firmowania z symboliką.
Żeby nie było....koszulki i breloczki forumowe bardzo mi sie podobają Ludzie w nich też
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum