Wysłany: 2007-03-19, 12:12
wiecie szukacie daleko pieknych miejsc. a macie je pod nosem. do godziny jazdy samochodem.
macie pod nosem ciekawe zakadki rzeki Warty, sa tez jaskinie. i niewielkie skałki. macie tu wiele zabytków które warto w niedziele na rowerku zobaczyc.
Cudze chwalicie swego nie znacie!
Pomógł: 19 razy Wiek: 51 Dołączył: 24 Mar 2006 Posty: 1096 Piwa: 23/18 Skąd: Wieluń, now Łodź :(
Wysłany: 2007-03-19, 19:23
Sergio napisał/a:
wiecie szukacie daleko pieknych miejsc. a macie je pod nosem. do godziny jazdy samochodem.
macie pod nosem ciekawe zakadki rzeki Warty, sa tez jaskinie. i niewielkie skałki. macie tu wiele zabytków które warto w niedziele na rowerku zobaczyc.
Myślę,że większość forumowiczów zna to miejsce
załecze4.jpg
Plik ściągnięto 147 raz(y) 242,77 KB
załecze2.jpg
Plik ściągnięto 139 raz(y) 219,04 KB
załecze3.jpg
Plik ściągnięto 140 raz(y) 231,79 KB
załecze1.jpg
Plik ściągnięto 139 raz(y) 197,43 KB
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 11 Lis 2006 Posty: 92 Skąd: ss ;]
Wysłany: 2007-06-16, 20:13
Cytat:
był ktos z was na słynnym austriackim parkingu ???
aa, tzw. bezcłówka. ;]
fajne, fajne miejsce. jakiś czas temu spłonęła część tych budynków.
_________________ "Informacja nie jest wiedzą. Wiedza nie jest mądrością. Mądrość nie jest prawdą.
Prawda nie jest pięknem. Piękno nie jest miłością. Miłość nie jest muzyką. Muzyka jest najlepsza..."- Frank Zappa
był ktos z was na słynnym austriackim parkingu ???
byłam, na strefie bezcłowej obkupiłam sie wtedy, że ho ho..
ja polecam Barcelone i w dzień i w nocy poprostu boskie miasto, nasza Warszaffka sie chowa
Trójmiasto, ale to chyba każdy zna i lubi, ja tam jestem co roku, a ostatnio to nawet 2 razy w roku, zimą też jest super
Wrocław uwielbiam, chociaż mieszkając tam, jego środowisko czasami mnie przytłaczało
ja osobiści najlepiej wypoczywam w w.w. miastach, zwiedzanie bunkrów i łażenie po górach to nie dla mnie niestety. Co innego morze i jeziora, ostatni weekend spędziłam nad Zalewem Sulejowskim a dokładnie w Borkach, "Lepsze Borki od Majorki" hihi polecam zarówno pole namiotowe jak i domki, można sie zrelaksować ze znajomymi, a przy okazji popływać po jeziorze, zresztą bardzo czystym i przyjemnym.
W minionym tygodniu miałem okazję zwiedzić Białowieżę wraz z okolicami...
Bomba! Polecam każdemu, kto chciałby się wyciszyć. Tereny co prawda są nastawione na agroturystykę, ale mnie przyjeżdżając ok. 20:00 udało się znaleźć nocleg w rozsądnej cenie
Polecam także zabrać ze sobą rower - to największy błąd jaki popełniłem nie zabierając własnego.
Drezyna Warszawa, wciąż na chodzie na benzynę i gaz, z możliwością przekładki na zwykłe koła jezdne
Restauracja Carska - dawna stacja kolejowa przerobiona w bajkowy wręcz sposób
Jedno z pomieszczeń Restauracji Carskiej
Dąb w Parku Pałacowym
Dobrze posiedzieć przy Żubrze
Nawet w Polsce zachowały się socjalistyczne pomniki ;>
Cerkiew w Białowieży
Tak się kończą spory w spółkach - jeszcze w tym roku był to hotel Soplicowo - dziwnym trafem się spalił
Droga do "Miejsca Mocy"
Wszędobylskie parkingi rowerowe - spodobał mi się patent
Urząd pocztowy w Białowieży
Poznany na miejscu towarzysz innych gości domku, w którym mieszkałem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum