ponieważ dużo osób z Wielunia i w ogóle z tego forum studiuje/mieszka we Wrocławiu...to mam takie pytanko. Bo szukam dobrej szkoły językowej ale niestety wybór jest zbyt duży więc szukam pomocy chodzi mi głównie o język angielski. Z góry dzięki.
osbiście nie korzystałem z takich usług,ale moi znajomi chodzili do Profi Linguy i SpeakUp-a! jutro jadę do Wrocka i o ile ich spotkam,to spuytam się o opinie i napiszę! Pozdrawiam...i zazdroszcze jak cholera początku studiów
http://www.dlastudenta.pl...ow_search&id=53 - póki co mogę Ci podać niestety tylko ten link, gdzie znajdziesz trochę informacji o szkołach językowych,opinie,które obiecałem podam troche później,bo wszyscy za granicą siedzą,czekam na maile od ludzi! pozdrawiam
No więc tak - znajomy bardzo polecał SpeakUpa! Podobno trochę drogo,ale nie ma problemu z ustaleniem godzin-nie trzeba się do konkretnej grupy zapisywać,ale się przychodzi po prostu na jedną z kilku godzin,indywidualne podejście do ucznia,zajęcia przy komputerach,niewielkie grupy! Najczęściej po kilka osób! Kumpel mówił,że na inną by nie zamienił Lektorzy z Polski,USA i Kanady! Reszta szczegółów - www.speakup.pl! A ludzie,którzy chodzili do Profi Linguy(podobno fajna atmosfera,grupy ok 12 osobowe) wybrali ją ze względu na cenę,chociaż chodzili na hiszpański i słyszałem,że na angielskim,jeśli chodzi o cenę, mogą się znaleźć szkoły konkurencyjne! Pozdrawiam! Miłego wybierania
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum