Pomógł: 18 razy Wiek: 33 Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 1578 Otrzymał 8 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-08-16, 14:11 'Kino Pod Chmurką'
Serdecznie zapraszamy na film: "7 krasnoludków - historia prawdziwa" - WSTĘP WOLNY
Wyższa Szkoła Humanistyczno - Ekonomiczna w Łodzi oraz Urząd Miejski w Wieluniu serdecznie zapraszają na "Wakacje z pasją" . Impreza odbędzie się 16 sierpnia (czwartek) na rynku w Wieluniu. Rozpoczęcie godz. 16.00
W programie :
miasteczko zabaw dla dzieci (dmuchana zjeżdżalnia oraz basen z piłeczkami).
Od godziny 21.00 w "Kinie Pod Chmurką" zostanie wyświetlony film:
"7 krasnoludków - historia prawdziwa". Film będzie wyświetlany na ekranie pneumatycznym o wymiarach 16m x 9m .
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2007-08-16, 14:53
Cytat:
Na rynku czy na placu Legionów?
Co za różnica. Przecież to niedaleko
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Szkoda ze pogoda nie wypaliła...Przechodziłam tam jakąś godzine temu i pare osób siedziało pod parasolami i oglądali... Jakby pogoda dopisala napewno wiele wiecej ludzi by było
*na pewno
Ostatnio zmieniony przez Ferbik 2007-08-17, 09:36, w całości zmieniany 1 raz
Moim zdaniem o tej imprezie powinny pojawić się informacje przynajmniej z tygodniowym wyprzedzeniem.
Informowanie ludzi w ostatniej chwili przynosi taki skutek:
Ferbik napisał/a:
zainteresowanie mizerne...
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Pomogła: 18 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Lut 2006 Posty: 1016 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-08-17, 09:34
ja byłam tak ok 30 min w okolicach godz 20 niestety nic się nie działo, bo atrakcje dla dzieci były już pozwijane, a filmu jeszcze nie puszczali bo czekali na zmniejszenie się wiatru, ponieważ nie mogli rozłożyć telebimu
_________________ W naturze człowieka leży rozsądne myślenie i nierozsądne działanie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum