Co sądzicie na temat golenia/depilacji ciała wśród mężczyzn?
Ja osobiście uważam, że skoro wyrosło to trzeba pielęgnować Jedynie pod pachami krzaki golę
Uważam również, że facet bez praktycznie żadnego owłosienia na ciele to jak kobieta bez piersi. Nie urażając nikogo Po prostu uważam, że owłosienie na ciele (oprócz pleców) jest bardziej męskie niż go brak. A kobietki często lubią tulić się w moherku
Według mnie facet powinien wygladać jak facet,a nie niewiadomo co. Powinienn mieć troche kłaczków tu itam ale nie na plecach, bo wtedy to już trochę za dużo.Ja jedynie gole zarost na twarzy, i to tez nie dokładnie(kto mnie widział to wie o co chodzi).
Ale to jest chyba potrzebne jak amortyzacja w samochodzie ??
Z tym goleniem krzaków pod pachami to jest różnie... Nie trzeba mówić że golenie maszynką do włosów powoduje tylko szybszy wzrost włosów i ich pogrubienie. Do tego są depilatory, które to robią skuteczniej, albo inne metody... Zresztą ja jakoś z tym problemów nie mam, bo mi włosy tam nie rosną.
Pomógł: 22 razy Wiek: 38 Dołączył: 03 Maj 2006 Posty: 2051 Piwa: 9/14 Skąd: Chotów
Wysłany: 2007-09-27, 09:36
Ja się zgadzam z Ferbikiem, też golę krzaczorki tylko pod pachami... a to z powodów czysto higieniczno, zdrowotnych...
Natomiast reszta ciałka to jak pan Bóg stworzył, mojej kobiecie to nie przeszkadza, ba nawet jej się to podoba
No to ja znowu się wtrącę tylko chłopaki nie krzyczcie No więc lubię jak facet ma zarost wszędzie ,ale jest jedno miejsce gdzie nie może go być
czyli na języku xD hehe a co do tematu to uważam że golenie pod pachami to nic złego, sam gole i myśle ze jest duzo lepiej niz jak nie goliłem, wygląda bardziej estetycznie to raz a dwa to jak niektorzy mocno sie pocą to w tych kłaczkach dopiero śmierdzi, nawet deo nie pomoze ;p
Pomógł: 7 razy Wiek: 51 Dołączył: 05 Gru 2006 Posty: 516 Skąd: Z lasu
Wysłany: 2010-07-30, 17:52
A próbowaliście czegoś innego niż maszynka? Miałem taki szatański pomysł na wosk- rwałem pachy do krwi pozostałem przy nożykach- to co trzeba zawsze gładkie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum