Mercedes schodzi na psy....
Co to ma być?
Wg mnie to kopia alfy romeo 8c competizione ze świałami od nowej 911.
Bardziej lalusiowatego mercedesa nie było. Niech wkleją logo porsche to przynajmniej konwencję marki zachowa.
Pomógł: 10 razy Wiek: 43 Dołączył: 21 Lip 2005 Posty: 1397 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-08-18, 17:33
waldex napisał/a:
Mercedes schodzi na psy....
Co to ma być?
Wg mnie to kopia alfy romeo 8c competizione ze świałami od nowej 911.
Bardziej lalusiowatego mercedesa nie było. Niech wkleją logo porsche to przynajmniej konwencję marki zachowa.
A Alfa to kopia Gullwinga - i tak można w nieskończoność.
Pomógł: 10 razy Wiek: 43 Dołączył: 21 Lip 2005 Posty: 1397 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-08-18, 21:01
waldex napisał/a:
300 SL Gullwing miał wygląd, alfa ma, a mercedesowi ostatnio niewiele aut się udaje.
Zapomniales dodać - moim zdaniem
Bo merole to świetnie sprzedające się auta. Wiele firm niemieckich ma w tej chwili problemy ze sprzedażą, ale nie merol, który np. ma bardzo duży udział w stanach. Zresztą dla mnie merol z zewnątrz zawsze był nieco konserwatywny, ale środek, mniam! Które auto jest w stanie mu dorównać wykończeniem wnętrza? Albo wygodą?
h. Zresztą dla mnie merol z zewnątrz zawsze był nieco konserwatywny, ale środek, mniam! Które auto jest w stanie mu dorównać wykończeniem wnętrza? Albo wygodą?
zapomniałeś tez dodać przewyższa
Rolls Royce, Bentley, chyba trochę bardziej luksusowe
Wysłany: 2007-08-18, 21:43
waldex napisał/a:
Tomek napisał/a:
h. Zresztą dla mnie merol z zewnątrz zawsze był nieco konserwatywny, ale środek, mniam! Które auto jest w stanie mu dorównać wykończeniem wnętrza? Albo wygodą?
Rolls Royce? Raczysz żartować? Od kiedy przejęli go amerykanie to rolls niestety w środku to kupa platikowego szajsu.
Rolls Royce? Raczysz żartować? Od kiedy przejęli go amerykanie to rolls niestety w środku to kupa platikowego szajsu.
Zobacz najnowszeg phantoma i pomyśl co napisałeś Na pewno nikt za taka cenę by nie kupił nic co tak opisałeś.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum