masakra, czepiasz się. Gdzie Marta napisała, że to dla niej?
Może i racja...ale taki już jestem. Pozostaje jednak nadal problem, czy ten kardiolog jest potrzebny ? Oczywiście Marta tego nie musi wyjaśniać, bo nie po to zakładała wątek. Zawsze jednak pamietam przypowieść o Koziołku Matołku, co to szukał daleko tego co...jest bardzo blisko.
Pomógł: 46 razy Wiek: 44 Dołączył: 02 Sie 2006 Posty: 3905 Piwa: 79/18 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-08-22, 09:40
Marta napisał/a:
waldex, Kuźniak odpada, moja babcia była już u niego ale niestety nie pomógł - wręcz przeciwnie.
śmiem twierdzić, że Marta podała już informację dla kogo potrzebuje kardiologa...
A co do wieku - młode osoby też mogą mieć problemy z sercem i to zwykle nie są standardowe problemy i wtedy właśnie wysoce wskazane mogą być konsultacje u lepszego kardiologa...
Marta, czy Wrocław wchodzi w rachubę?
_________________ Ludzie dzielą się na tych, którzy lubią koty i na pokrzywdzonych przez los...
masakra, chyba Tobie jest potrzebna inna pomoc - okulisty. We wcześniejszym poście napisałam, że moja babcia była już u dr Kuźniaka więc idzie się łatwo domyśleć, że to właśnie dla niej..
Ehh
ourson, na razie zbieram wszystkie namiary, a później będziemy decydować do którego jechać. Jeżeli możesz, to podaj
masakra, chyba Tobie jest potrzebna inna pomoc - okulisty. We wcześniejszym poście napisałam, że moja babcia była już u dr Kuźniaka więc idzie się łatwo domyśleć, że to właśnie dla niej..
Myślę,że dobrym zwyczajem jest w dyskusji unikanie wycieczek osobistych w stylu co i kto jest drugiej osobie potrzebne...Ok ?
Na koniec dodam tylko, że Marta zbiera namiary na kardiologów ( dobrych) na podstawie czego oceniając, czy ten jest dobry, czy inny zły ? Efekt tego będzie taki, że dokona wyboru intuicyjnego. Bo ktoś tam babci nie pomógł ? A może babci już nie można pomóc ?
Podumowując zacząłem pisać w tym wątku tylko po to, by unaocznić oczywisty fakt ,intuicyjności wyboru "dobrego kardiologa". ŻYCZĘ zdrowia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum