Mnie też coś takiego nie kręci.
Uważam, że jest to zwykła zabawa bez większego sensu i raczej strona internetowa nie może wiedzieć, kiedy umrę...
Zdaje się bardziej na los i póki co mam nadzieję, że będę żyła jak najdłużej się da.
Zresztą podobnie zachowuję się, jeśli chodzi o horoskopy.
Jakoś nie potrafię uwierzyć w ich sprawdzalność. Myślę, że raczej nie da się przynajmniej skrótami napisać, co mi się przydarzy ze względu na mój znak zodiaku.
A, gdy ktoś mi mówi, że coś akurat kiedyś tam spełniło się traktuję to jako zwykły przypadek, zrządzenie losu.
Do wróżki też raczej nigdy się nie wybiorę, bo nawet kiedy posiada ona rzeczywiście jakiś dar przewidywania przyszłości innych ludzi, po co mam wiedzieć, co będzie... I jeszcze przejmować się tym. Taka wiedza często nie pomaga żyć, tylko jeszcze bardziej utrudnia. Tak też trzeba pohamować ciekawość dla swojego dobra.
waldex napisał/a:
lepiej pewnych rzeczy nie wiedzieć w swoim zyciu
Dokładnie.
Ostatnio zmieniony przez karcia 2007-08-23, 23:48, w całości zmieniany 1 raz
Łoo... stare Kiedyś się w coś takiego na http://www.deathclock.com/ bawiłem. Z nudów można sobie "powróżyć". Tylko mam dylemat bo na każdej stronie inaczej mi wyszło
Srutu tutu majtki z drutu, zegar śmierci, phiii...
Równie dobrze mogę Wam powróżyć z fusów, efekt ten sam
Równie dobrze mogę Wam powróżyć z fusów, efekt ten sam
Wysłany: 2007-08-24, 15:19
a co z osobą ktora ma 101 lat z Wielunia a na swojej "setce" tańczyła kaczuchy?? Co też nie powinna życ??
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Syla W trakcie przeprowadzki do Wielunia SuperStar
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2007-08-24, 16:23
Kiedys tez dostyalem adres do takiego zegara. Wg. niego męzczyzna powinien żyć (chyba) 56 lat a kobiet (też chyba) 60 lat. zawsze dochhodzilo do tego roku.
Co do kaczuch to tylko słyszałem od kogoś, więc może być to nieprawdziwe
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum