Pomogła: 32 razy Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2461 Piwa: 25/43 Skąd: w-ń
Wysłany: 2007-08-25, 22:06
W 4 podstawowej wstępnie miały być tuniki jeansowe(hihi nie mogę one nawet koło jeansu nigdy nie leżały )dla chłopców kamizelki.Ale wszystko okaze się w roku szkolnym ,bo były awantury co i jakie i czy w ogóle ma być.Oby nie było nic,niech nie robią z dzieci sierot
Pomogła: 18 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Lut 2006 Posty: 1016 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-08-26, 11:11
hmm wracając do tematu mundurków to wg mnie jeśli już mają być to można wprowadzić takie rozwiązanie jak było u mojej kuzynki w liceum we Wrocławiu. Na co dzień mieli nosić jakąś część mundurku ( żakiet, kamizelkę, spodnie czy spódnicę) na jakieś święta czy ważniejsze dni cały mundurek. a Poza tym raz w tygodniu dzień "luzu", kiedy każdy przychodzi w "normalnych" ciuchach
_________________ W naturze człowieka leży rozsądne myślenie i nierozsądne działanie.
Jaka nienawiść Czasem coś napiszę dla żartu i można to różnie odebrać, zwłaszcza jeśli nie wstawie żadnej emotikony. Porównanie rozwalające, ale nie jestem antysemitą, więc tylko dla przykladu...
Poza tym raz w tygodniu dzień "luzu", kiedy każdy przychodzi w "normalnych" ciuchach
każdy wybierał sobie dowolnie ten 1 dzien "luzu", czy z góry narzucony konkretny dzień ? Jeśli druga opcja, to mnie przypomina to 1 dzien wiosny kiedy na "3 , czteRY" wszyscy sie przebierają. Mundurki chyba mają spełnić jakieś swoje zadanie ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum