super to wygląda, szkoda, że po Polsce jeździ mało takich samochodzików.
star jest niezły
_________________ „Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest i nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.”
1% ze swojego podatku na rehabilitację dziecka http://dzieciom.pl/podopieczni/4355
nie chce nic mówić, ale 5 i 6 zdjęcie jest zrobione przy tym samym drzewie, to jest prawie ta sama ciężarówka no tylko na drugiej nie ma tych pomarańczowych znaczków z tyłu:P
Dziiiiiiwne to
Ale ogólnie fajne te rysuneczki, maluneczki, arcydzieła
W tamtym roku na imprezie wieltonu malowali przyczepy.. Super efekt
Ferbik, robiłeś fotki tam, może pstryknąłeś tym rysunkom też?
szkoda, że po Polsce jeździ mało takich samochodzików
Nie aż tak mało znów.
Mnożą się i naprawdę jest co podziwiać na większych parkingach dla ciężarówek, szczególnie tych przy granicach.
A propo Volvo, które tak wielu osobom przypadło do gustu.
Mam kilka ciekawych fotek zrobionych rok temu w Polsce.
Pewnie szczególnie przypadną do gustu fanom Gwiezdnych Wojen.
Dodam, że ja również należę do ich zacnego grona.
Dlatego też spotkanie pojazdu na zdjęciach poniżej było dla mnie czymś wyjątkowym.
nie chce nic mówić, ale 5 i 6 zdjęcie jest zrobione przy tym samym drzewie, to jest prawie ta sama ciężarówka no tylko na drugiej nie ma tych pomarańczowych znaczków z tyłu:P
Archdevil napisał/a:
Natomiast co do fotek z początku tematu, tj. Marta słusznie zauważyła, część fotek to z pewnością fotomontaż
Racja Takie ciężarówki mogą wcale nie istnieć I tak zapewne jest Jest to tylko praca grafika zapewne
Witam, jestem miłośnikiem tego typu pojazdów i miałem okazję być na imprezach na których firmy transportowe prezentowały takie własnie jeżdzące wizytówki. Większość z tych pojazdów to topowe modele (najmocniejszy silnik, dobre wyposażeni), one stanowią najlepszą bazę dla przyszłego ShowTrucka. Mistrzami w tuningowaniu ciężarówek są Szwedzi, Finowie, Duńczycy oraz Holendrzy.
Powyżej typowy skandynawski zestaw 25,25m należący do Juhy Ristimaa (FIN) - SCANIA R580 Topline. Rok temu zestaw ten zajął 1 miejsce na imprezie Nordic Trophy (największa impreza dla tunerów ciężarówek) w Szwecji. Pojaz pomalowano w filmowe motywy Zorro.
Kolejna "filmowa" ciężarówka należy do Henrika Guldagera (DK). Aż trudno uwierzyć że pojazd ten na codzień "ciągnie" kontenery. Tematyka malowideł to "Piraci z Karaibów".
No i nasz wspaniały polski zestaw należący do braci Rummel prowadzących rodzinną firmę transportową MoDo. Cały pojazd pokryto efektownie wyglądającymi motywami z rysunkowego filmu "Gdzie jest Nemo?". Jako bazę wybrano ciagnik Volvo FH16 "Ocean Race", naczepa to produkt firmy Schmitz. Pojazd ten brał poraz pierwszy udział rok temu w imprezie Nordic Trophy i zajął tam 3 miejsce !! To naprawdę wielkie osiągniecie i powód do dumy. Ciężarówkę wyposazono w rozbudowany zestaw multimedialny firm Hertz i Alpine. Radio z CD, odtwarzacz DVD, TV, konsola PlayStation, 14 głośników. Ja miałem okazję podziwiać to cacko rok temu na imprezie Master Truck 2006 w Opolu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum