Asiunia mozesz założyc konto bez obaw.Także mam je w Mbanku i nie żałuje Po jakimś czasie skontaktuje sie z Toba Pan który przywiezie ci dokumenty do podpisania Opłaty za konto sa minimalne
Asiunia mozesz założyc konto bez obaw.Także mam je w Mbanku i nie żałuje Po jakimś czasie skontaktuje sie z Toba Pan który przywiezie ci dokumenty do podpisania Opłaty za konto sa minimalne
Czyli jednak są jakieś opłaty? Bo ja wiem tylko o opłacie 50 gr za przelewy;p
No i zaskoczyło mnie, że jakiś pan przywiezie mi dokumenty...myślałam, że pocztą...
[ Dodano: 2007-08-30, 00:00 ]
No bo to dziwne, że konto niby darmowe , a ktoś specjalnie przyjedzie z dokumentami... Jakie oni maja z tego korzyści..?
Asiunia nie ma anonimowych kont. Jeśli tylko odsyłałoby się dokumenty to Polska by miała największą ilość kont w Europie i największą kase na nich, Szwajcaria by w tyle została
Pomogła: 25 razy Wiek: 40 Dołączyła: 30 Maj 2007 Posty: 559 Skąd: wieluń
Wysłany: 2007-08-30, 07:48
Lukas bank nie ma swoich bankomatów, jest to również bank typowo internetowy. Bez prowizji można wypłacać pieniądze w bankomatach BZ WBK. Oplata za konto wynosi 9 zł ale wszystkie przelewy masz gratis. Jeśli robisz dużo przelewów w ciągu miesiąca to sie opłaca, jeśli nie to polecam mBank. Płaci sie tam tylko za przelewy, obsługa konta jest bezpłatna. Dokumenty do podpisania przywozi kurier.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum