Ja kiedyś zamawiałam próbki kosmetyków, ale potem ktoś mnie wystraszył, ze lepiej nie podawać swoich danych firmom, bo potem nasze dane wędrują gdzieś tam, nie wiadomo gdzie i są dalej przesyłane. Więc już nie zamawiam.
Właśnie kiedyś szukałam próbek perfum w necie i nigdzie nie mogłam znaleźć, panie w drogeriach wolą zatrzymywać je dla swoich znajomych niż dla siebie. A przecież, gdy kupuje się markowe perfumy trzeba je przetestować i to kilkakrotnie, żeby nie wyrzucać kasy w błoto
Co do OB kiedyś już zamawiałam próbki, ale z innej strony, jakiejś typu Ob dla nastolatek i dostałam nawet fajny pakiecik i... kalendarzyk
Pomogła: 32 razy Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2461 Piwa: 25/43 Skąd: w-ń
Wysłany: 2007-08-27, 21:13
http://www.gwiazdy-pustyni.pl/index.php -śliczne perfumy arabskie,trzeba napisać e maila i w nim nazwy perfum jakie chcecie tzn próbki.Wysyłają na 100%.A i trzeba się zarejestrować.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum