Wysłany: 2007-08-22, 13:26 fantazje waszych ex, obecnych lub przypadkowch facetów
zastanawiałyście sie kiedyś nad tym? na pewno sie spotkałyście z jakimiś udziwnieniami ze strony faceta, nawet typowy trójkącik, o którym każdy z nich marzy jest dla mnie banalny wg mnie są lepsze sposoby na dobry sex ale faceci w większości przypadków myślą jajami a nie głową (są wyjątki oczywiście, aha z góry proszę adminów o nie obrażanie się)
tiaa pończochy i koronkowa bielizna to chyba lubi 99% procent...
no a zabawy typu przywiąż mnie do łóżka ? ja się już z tym spotkałam koleś najchętniej sam by sie przywiązał hehe
Pomogła: 32 razy Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2461 Piwa: 25/43 Skąd: w-ń
Wysłany: 2007-08-22, 18:20
glizda napisał/a:
Ostatnio spotkałam się z tym,że faceci mają hopla na punkcie pończoch
oj nie tylko ,do tego koniecznie obcasik a o tych udziwnieniach za dużo by opowiadać.Powiem tak ,każdy facet w duchu marzy o kobieciehmmm jakby to określić (takiej z burdeliku )dobrze żeby była dominująca.Ale oczywiście nie zawsze i nie na codzień ale takie odmiany lubią.
Kiedyś w Cosmopolitan chyba (teraz już nie czytam, bo praktycznie ciągle piszą to samo) było o tym, że wystarczy pokazać się facetowi w samych szpilkach i już po nim.
Ostatnio zmieniony przez Leveile Soleile 2007-08-22, 23:50, w całości zmieniany 1 raz
ja ostatnio piłam wino prosto z ust chłopaka który mi je "wlewał" podczas pocałunku, bardzo fajne uczucie, nawet sie nie zauważa kiedy leci kolejna butelka dobrego wina
akirus napisał/a:
a mój facet lubi czasem cos na mnie wylać i zlizać,
no powiedzmy piwo albo szampan
nie mówiąc już o bitej śmietanie, tylko szybko może go zemdlić
edzia i odziu napisał/a:
Powiem tak ,każdy facet w duchu marzy o kobieciehmmm jakby to określić (takiej z burdeliku )dobrze żeby była dominująca.Ale oczywiście nie zawsze i nie na codzień ale takie odmiany lubią.
tutaj Edzia trafiła w 10 tke i chyba wszystkie się z tym zgodzą, a ja jeszcze dodam od siebie, że lubię faceta nakręcać, a później go zwodzić i nie dopuszczać do żadnego skrawka swojego ciała tylko go kusić, a on wtedy wariuje
Pomogła: 8 razy Wiek: 35 Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 727 Skąd: z 1038:D
Wysłany: 2007-08-25, 13:23
no to mój facet jest dziwakiem bo on nie chce trójkącików
a szpilki i pończochy to jest klucz i tyle zlizywanie czegokolwiek...mmm, przyjemne i kuszące albo tak jak Basia mówiła, nakręcić zwodzić...ale się nie dać (no dobra, na początku się nie dać )
Wszystko fajnie dziewczyny ale powiem wam jedno faceci potrafią sie bez zahamowań przyznać do swoich fantazji a my niestety nie zawsze....
zgadzam się, już się kiedyś nad tym zastanawiałam ale nie wiem dlaczego tak jest może dzieje sie tak dlatego, że kobiety chcą żeby faceci sami wiedzieli co powinni robić aby było przyjemnie, a żeby go kobietę za rękę prowadziła cały czas
może dzieje sie tak dlatego, że kobiety chcą żeby faceci sami wiedzieli co powinni robić aby było przyjemnie, a żeby go kobietę za rękę prowadziła cały czas
Ale z drugiej strony przecież panowie w naszych głowach nie siedzą i nie wiedzą co nam sprawia przyjemność, więc myślę że powinniśmy więcej na ten temat z naszymi partnerami rozmawiać.
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum