Wysłany: 2007-09-02, 19:35 Plener na zdjęcia ślubne....Pomóżcie..
Witam!
Mam pytanie do wszystkich mieszkających w Wieluniu i okolicach.
Poszukuje jakiegoś ładnego pleneru do zdjęć ślubnych, wesele odbędzie się w zajeździe Podjadek. Myśle więć że do Wielunia nie jest daleko i tam mam zamiar przeprowadzic ..ślubną sesje zdjęciową...
Pytanie numer dwa,,,, jeżeli możecie polecić jakiś dobre studio fotograficzne z Wielunia to będe wdzięczny.........no i może znacie Państwo jakiegoś kamerzyste...który wie co robi ....to prosze o namiary na kogoś godnego polecenia...
Z góry dziękuje za POMOC...
Pozdrawiam Artur z Częstochowy
Gregg Sparrow [Usunięty]
Wysłany: 2007-09-02, 19:57
Z plenerów polecałbym dworek w Ożarowie oraz park w jego otoczeniu.
Studio fotograficzne pana Ignasiaka.
A co do pleneru, fajne foty można zrobić w Dalachowie, w posiadłości Pana Grądysa (piekarnia po lewo jak się ejdzie na Częstochowę). Taki zameczek wybudowany pare lat temu, piękne otoczenie. Wystarczy pogadać z właścicielem, tylko spokojnie, bo nie lubi nachalności.
Pomógł: 3 razy Wiek: 41 Dołączył: 14 Sie 2006 Posty: 300 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-09-02, 21:29
Siemanko:)Artur ładny plener jest także w Osjakowie na ul.Sieradzkiej,wkońcu tam bedziesz miał weselisko.Jakbys był zainteresowany to mogę podać namiary telefoniczne.Odezwij sie na gg 4522082 lub napisz prywatna wiadomość:) pOzdrawiam
We Wielgiem(WIELGIE; gmina Ostrówek) też znajduje się niezły dworek z pięknym ogrodem.
Znam małżeństwo, które miało tam robione zdjęcia ślubne i muszę przyznać, że wyszły one dość efektownie.
Niestety na chwilę obecną nie znam numeru do właściciela, ale popytam.
Wydaje mi się, że można na miejscu zorientować się, co i jak.
Podoba mi się ten obiekt, więc polecam.
We Wielgiem(WIELGIE; gmina Ostrówek) też znajduje się niezły dworek z pięknym ogrodem.
Znam małżeństwo, które miało tam robione zdjęcia ślubne i muszę przyznać, że wyszły one dość efektownie.
Niestety na chwilę obecną nie znam numeru do właściciela, ale popytam.
Wydaje mi się, że można na miejscu zorientować się, co i jak.
Podoba mi się ten obiekt, więc polecam.
z tego co wiem Foto Damian (ul. Kaliska) robi tam zdjęcia, ma chyba wyłączność na foto-plener tam, ale do końca nie wiem. Warto tam spytać albo bezpośrednio u Właściciela.
Basia, nie wiesz czyj jest ten dworek? No takie faux-pas jest niewybaczalne...
Jesli chodzi o dworek we Wielgiem to radzę w tej sprawie napisać PW do uzytkownika o nazwie prozi. Chociaz ja tam nie wiem czy bym chcial żeby mi jakaś młoda parar po ogrodzie chodziła
Pozdrawiam
Chociaz ja tam nie wiem czy bym chcial żeby mi jakaś młoda parar po ogrodzie chodziła
No chyba za podeptaną trawkę jakąś skromna wódeczkę zawsze postawią Przyznam, że jest to jeden z ładniejszych ogrodów w okolicy, jest gdzie te zdjęcia robić
Myśle że jak ktoś ma taki ogród i pałacyk to i na wódeczke i nie tylko go stać
Ale wódeczka weselna jest wyjątkowa.
Gdybym była właścicielką podobnego obiektu nie miałabym nic przeciwko nowożeńcom robiącym sobie fotki w ogrodzie.
Oczywiście wiadomo, że nie chciałabym, aby codziennie ktoś tam przyjeżdżał w tym celu, ale raz na jakiś czas czemu nie. Niech mają ładną pamiątkę na całe lata. A ja świadomość, że komuś pomogłam i zachowałam się życzliwie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum