Bardzo czesto robie zakupy w tej drogerii jest tam raczej miła obsługa,ceny przystepne aczkolwiek nie roznia sie wiele od cen w marketach, przejrzyście ustawione produkty więc nie trzeba szukać czegoś osiem godzin.
Ostatnio zmieniony przez Ferbik 2007-09-26, 10:47, w całości zmieniany 3 razy
Ja też często robie w Rossmanie zakupy, ceny są przystepne a i czasem zdarzają się jakieś atrakcyjne promocje. Duży wybór produktów, szczególnie dla kobiet.
Uważam, że warto robić tam zakupy. Na pewno jest tanije niż w marketach. Prosty przykład: mały szampon Loreal w carrefourze kosztuje 9.99 a w rossmanie duży kosztuje 9.99. Różnica chyba jest, nieprawdaż?
Warto czekać na promocje, bo te są częste i na prawdę dośc duże.
Często są promocje na wkłądy do gillette mach 3 i kosmetyki gillette Dlatego często tam bywam. Tylko duuuży minus - brak testerów do wielu perfum (albo mam takie szczeście że ich nie widzę lub są zużyte:P ) i czepialska ochrona.
a ja wpadam tak okazjonalnie, ale lubię tam kupować, choć np herbata Witax jest droższa o ponad 50 groszy
podoba mi się atmosfera w tym sklepie, różnorodność towaru i promocje, kiedyś kupiłam na przykład całkiem fajną torebkę
_________________ Co za czasy! Lot w kosmos trwa coraz krócej, jazda do pracy coraz dłużej.
Fajny sklep, ale często kosmetyki kolorowe są "używane" jako tester Ale co mnie zaskoczyło w Rossmanie żel pod prysznic Johnsons kosztuje ok 16zł a w Plusie 8-9 zł ten sam 400ml
Ja również bywam często w tym sklepie na zakupach.
Podoba mi się tam.
Szczególnie cenię sobie ciekawy i duży wybór kosmetyków dla kobiet.
Pamiętam, że był taki okres, kiedy, co 2-ga moja znajoma miała błyszczyk albo szminkę z Rossmana.
ja takze lubie robić zakupy w Rossmanie, ponieważ jest dużo promocji, miła obsługa i przystojni ochraniarze
Przy zakupie powyżej 100 zł. produkt gratis
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum