_________________ To właśnie lęk przed porażką nie pozwolił mi podjąć wielkiego działania.
Dopiero dzisiaj stawiłem pierwsze kroki tam, gdzie powinienem je postawić przed 10 laty.
Ale jestem szczęśliwy, że nie czekałem kolejnych 20
_________________ To właśnie lęk przed porażką nie pozwolił mi podjąć wielkiego działania.
Dopiero dzisiaj stawiłem pierwsze kroki tam, gdzie powinienem je postawić przed 10 laty.
Pomógł: 15 razy Dołączył: 19 Lip 2005 Posty: 1562 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: zewsząd
Wysłany: 2007-10-18, 09:31
Biuro Podróży "Kolumb"
1. MAN
miejsc 33+1+1
barek, klimatyzacja
koncesja na przewozy międzynarodowe
2.MERCEDES
miejsc 48+1+1
barek, video, WC, klimatyzacja
1. MAN
miejsc 33+1+1
barek, klimatyzacja
2.MERCEDES
miejsc 48+1+1
barek, video, WC, klimatyzacja
takie bajery nie sa mi potrzebne.
Tu chodzi o to by bylo jak najtaniej
[ Dodano: 2007-10-22, 15:20 ]
kiedys na parkingu przy ul. 18stego stycznia staly dwa autobusy, oferowali swoje uslugi. Niestety nie pamietam jaka to byla firma a o telefonie nie wspomne. Moze ktos z Was zna jeszcze jakies firmy przewozowe w okolicy wielunia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum