U mnie dziala wszystko w porzadku Troche nudno, bo przywyczaiłam sie ze troszke trzeba bylo czekac A teraz tak - o - i juz . Tak źle i tak niedobrze.
Ok juz nie marudze.
w poscie "o wszystkim dla wszystkich" pokazuje ze jest nowy post w temacie o polityce swiatowej,wchodząc wyskakuje komunikat ze brak postów w tym temacie...nie wiem czy to tylko u mnie,ale zglaszam:)
w poscie "o wszystkim dla wszystkich" pokazuje ze jest nowy post w temacie o polityce swiatowej,wchodząc wyskakuje komunikat ze brak postów w tym temacie...nie wiem czy to tylko u mnie,ale zglaszam:)
u mnie jest tak samo no ale ten nowy post tam jest - tyle ze na przedostatniej stronie nie wiem czemu system dodał kolejną stronę - pustą, stąd pewnie ten komunikat o braku postów... ja się za bardzo nie znam, ale myslę, że kiedy ktos doda następny komentarz to on znajdzie się już na tej dotychczas pustej stronie i wszystko wróci do normy... chyba
Pomógł: 1 raz Dołączył: 12 Lip 2005 Posty: 407 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2005-10-06, 22:56
Kurde a ja dopiero teraz tu trafiłem po raz pierwszy od przenosin bo wchodziłem przez www.administrator.pl/forum
Całe szczęscie Ferbik mnie oświecił ciekawe ile osób robiło jak ja i do dzisiaj myślą, że forum nie ma
Po przenosinach... teoretycznie liczba odwiedzajcych forum, powinna wzrosnąc. A ona z dnia na dzien jest coraz mniejsza. JA CHCE FORUM NA STARYM (powolniejszym) SERWERZE!!
ywis [Usunięty]
Wysłany: 2005-10-10, 20:48
Dominika napisał/a:
Po przenosinach... teoretycznie liczba odwiedzajcych forum, powinna wzrosnąc.
Nie wszyscy mają stały dostęp do internetu (tak jak nieliczni, którzy go mają)
Za co oczywiście administratorowi dziękujemy
Nie ma co, forum doczekało się w końcu szybszego serwera i nowej domeny - rewelacja
Wysłany: 2005-10-12, 09:43
Jest pewien problem panowie i panie, a mianowicie chodzi o to, że dodając zdjęcie w załączniku nie jest ono kolorowe tylko czarno białe, dlaczego się tak dzieje?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum